H&M inaugurează al II-lea magazin din Braşov în Coresi Shopping Resort H&M inaugurează al II-lea magazin din Braşov în Coresi Shopping Resort
H & M Hennes & Mauritz AB inaugurează cel de-al 39-lea magazin al său, la Braşov, în cadrul Coresi Shopping Resort. Cu o suprafaţă... H&M inaugurează al II-lea magazin din Braşov în Coresi Shopping Resort

H & M Hennes & Mauritz AB inaugurează cel de-al 39-lea magazin al său, la Braşov, în cadrul Coresi Shopping Resort.

Cu o suprafaţă de vânzare de peste 2.400 metri pătraţi, cel mai nou magazin H&M din oraş aduce colecții vestimentare şi accesorii în tendinţe pentru femei, bărbaţi şi adolescenţi.  La toate acestea se adaugă şi o gamă variată de produse de îmbrăcăminte pentru copii, bebeluşi şi viitoare mămici (H&M Mama).

“Pe 27 martie inaugurăm cel de-al doilea magazin al nostru din Braşov, care prin suprafaţa generoasa de vânzare se impune ca unul dintre cele mai mari magazine ale noastre din ţară. Este un pas important în dezvoltarea naţională a companiei noastre, cu atât mai mult cu cât ne apropiem, în doar patru ani de prezenţă în România, de 40 de magazine”

Ralf Wein, Country Manager H&M România

Magazinul H&M din cadrul Coresi Shopping Resort îşi aşteaptă clienţii începând din 27 martie, de la orele 10.15 cu numeroase oferte şi surprize.

Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături în valoare de 50 de lei. În plus, la fiecare 100 de lei cheltuiți, clienții vor primi automat câte un voucher în valoare de 30 de lei. Magazinul îşi aşteaptă clienţii în fiecare zi, de luni până duminică, de la 10.00 dimineaţa şi până la orele 22.00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.