Vara lui 2015 vine cu rute noi la Blue Air: Bacau – Catania Vara lui 2015 vine cu rute noi la Blue Air: Bacau – Catania
Transportatoul low cost Blue Air, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de profil, va introduce din vara acestui an o... Vara lui 2015 vine cu rute noi la Blue Air: Bacau – Catania

Transportatoul low cost Blue Air, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de profil, va introduce din vara acestui an o noua cursa regulata cu 2 frecvente/ saptamana: Bacau – Catania si retur.

Noua ruta va fi disponibila incepand cu 20 iunie 2015, dar biletele de avion se gasesc inca de acum la cele mai mici tarife, incepand de la 32,90 euro/segment, cu toate taxele incluse.

Blue Air operereaza din Bacau zboruri regulate si catre Bologna, Bruxelles, Dublin, Liverpool, Londra, Milano, Paris, Roma si Torino.

Mai mult, Blue Air dezvolta si baza operationala externa din Torino (Ceselle) prin introducerea a doua noi destinatii, Bari si Ibiza. Zborurile de Torino – Bari vor fi operate in fiecare zi de luni miercuri si vineri, iar Torino – Ibiza se va bucura de 2 frecvente/ saptamana.

Si baza operationala din Larnaca va avea o crestere a numarului de frecvente. Ruta Larnaca – Atena se va opera cu 10 frecvente/ saptamana (in prezent sunt 7 frecvente/ saptamana), iar la zborurile catre Salonic se va adauga inca o frecventa/ saptamana (in prezent sunt 3 frecvente/ saptamana).

Pasagerii Blue Air pot alege din 3 categorii de servicii de baza si optionale Blue Air : BASIC, STANDARD si PREMIUM. Astfel,  amenii de afaceri, turistii, sau cei care  isi viziteaza pritenii sau rudele vor avea intodeauna la dispozitie servicii personalizate, la cele mai bune tarife.

Destinatii operate de Blue Air in orarul de vara 2015:

  • din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino
  • din Sibiu: Stuttgart
  • din Constanta: Milano (Bergamo)
  • din Larnaca: Atena, Salonic
  • din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.