TAROM vine cu o ofertă de primăvara pentru călătoriile București-Budapesta TAROM vine cu o ofertă de primăvara pentru călătoriile București-Budapesta
Fie că vă doriţi să petreceţi un weekend în Budapesta, fie că vă gândiţi la un sejur mai lung, puteţi să vă bucuraţi de... TAROM vine cu o ofertă de primăvara pentru călătoriile București-Budapesta

Fie că vă doriţi să petreceţi un weekend în Budapesta, fie că vă gândiţi la un sejur mai lung, puteţi să vă bucuraţi de oferta TAROM pentru bilete de avion spre capitala Ungariei.

Operatorul național de transport aerian a lansat o promoție pentru biletele de avion achiziționate pe ruta București-Bodapesta, prețul unei călătorii dus-întors fiind de 176 de euro pentru o persoană, cu toate taxele incluse, la achiziționarea biletelor de pe site-ul companiei.

TAROM operează pe aceasta rută prin 14 frecvențe săptămânale, iar în oferta de preț pasagerii pot transporta gratuit bagajul de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) și 10 kg bagaj de mână. Totodată, pasagerii TAROM beneficiază de check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.

Trebuie să luați în considerare faptul că această ofertă vine cu locuri limitate, așa că dacă v-am stârnit interesul, este bine să rezervați din timp câteva bilete.

Budapesta este un oraş ce abundă în obiective turistice şi locuri frumoase care fac din capitala Ungariei o destinaţie de vacanţă ideală. Cele mai importante obiective turistice din Budapesta sunt Dealul Castelului Buda, cu numeroase palate, biserici şi monumente, multe dintre acestea fiind incluse pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Budapesta este, de asemenea, a treia cea mai populară destinaţie pentru turismul de lux din weekend, iar băile termale Gellert Spa sunt recunoscute ca făcând parte din topul mondial al băilor termale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.