Bitdefender, Adobe, Amazon, Intel și TotalSoft, la “Stagii pe Bune” Bitdefender, Adobe, Amazon, Intel și TotalSoft, la “Stagii pe Bune”
Pe 21 martie, 18 companii de top le vor prezenta studenților peste 700 de oferte de stagii pe care aceștia le pot urma pentru... Bitdefender, Adobe, Amazon, Intel și TotalSoft, la “Stagii pe Bune”

Pe 21 martie, 18 companii de top le vor prezenta studenților peste 700 de oferte de stagii pe care aceștia le pot urma pentru a-și dezvolta aptitudinile profesionale. Evenimentul se va desfășura la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București.

Oportunitățile profesionale prezentate sunt predominant în București, dar vor fi prezentate și oferte interesante de la companii din Iași și chiar din Sofia. Prezentările vor fi făcute de ingineri și manageri care vor avea misiunea să explice studenților cât mai clar proiectele pe care vor lucra și ce activități vor desfășura în timpul stagiului.

Companiile prezente la eveniment sunt Bitdefender, 4PSA, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware, 1and1, Advahoo, Crispico, Eau de Web, Fotonation, Hootsuite, Softwire.

”Credem că este foarte important pentru un student să-și aleagă un stagiu potrivit, care să-l ajute să se dezvolte în domeniul în care își dorește să lucreze în continuare. Anii trecuți studenții aplicau la cât mai multe stagii pe platforma stagiipebune.ro și mergeau la prima companie care le făcea o ofertă. Creșterea ofertei de stagii face posibil ca studenții să-și aleagă domeniile care îi atrag și în care vor lucra cu plăcere, acest lucru aducând avantaje clare atât companiilor care vor beneficia de studenți motivați să învețe, cât și studenților care se vor dezvolta profesional sub îndrumarea potrivită”

Vlad Posea, project manager ”Stagii pe bune”

Prezentările companiilor se vor desfășura în paralel în două din amfiteatrele facultății între 9.30 și 14.30. Discuțiile informale vor avea loc în holul facultății facilitate de cafea, pizza și alte surprize venite din partea organizatorilor.

Înscrierea în programul “Stagii pe Bune” se efectuează pe site-ul www.stagiipebune.ro și este gratuită atât pentru studenţii şi masteranzii care doresc să urmeze un stagiu, cât și pentru companiile ce oferă poziții de stagiu. Persoanele dornice să participe la eveniment sunt rugate să se înscrie aici.

Programul Stagii pe Bune este organizat de Asociația Studenți și Profesioniști IT&C (ASPI) cu sprijinul ANIS.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.