POSSIBLE Games a lansat “The Adventures of Poco Eco” POSSIBLE Games a lansat “The Adventures of Poco Eco”
Cand muzica si jocul se imbina la perfectie rezulta  noul joc pentru mobil si tableta “Adventures of Poco Eco” (Aventurile lui Poco Eco), semnat... POSSIBLE Games a lansat “The Adventures of Poco Eco”

Cand muzica si jocul se imbina la perfectie rezulta  noul joc pentru mobil si tableta “Adventures of Poco Eco” (Aventurile lui Poco Eco), semnat de POSSIBLE Games.

“Adventures of Poco Eco” este un joc de aventura, care pune accent  pe muzica si pe calitatea exceptionala a designului si a graficii. Jocul se desfasoara intr-o lume extraordinara din punct de vedere vizual, care te capteaza inca de la vederea primului trailer. Scopul jucatorului este sa ii ajute pe Poco Eco si pe tribul sau sa gaseasca sunetele pe care acestia le-au pierdut, prin rezolvarea mini-puzzle-urilor si completand toate cele 12 nivele de animatie 3D.

In plus, prin descarcarea jocului, se castiga acces gratuit la noul album al producatorului de muzica  Iamyak, intitulat sugestiv “Lost Sounds” si care este in acelasi timp coloana sonora a jocului.

“Adventures of Poco Eco” beneficiaza de o grafica deosebita, care te introduce intr-o atmosfera unica si fantastica, cu efecte cu adevarat speciale, realizate de talentata echipa POSSIBLE Games din Ungaria. Jocul este dezvoltat in prezent pentru iOS, urmand sa fie disponibil in curand si pentru Android. + technical specs de la Zendor

adventures_of_poco_eco_04Iamyank este un artist multi-talentat, cu succes la nivel mondial, care s-a remarcat pana in prezent in calitate de: designer, muzician, producator si compozitor. Fiecare show sustinut de el pe scena disco internationala s-a bucurat de sali de club pline de fani. Muzica Iamyank este un electronic visitor, cu feeling, influentat de toate genurile muzicale.

POSSIBLE CEE este o agentie digitala full-service cu o experienta de peste 17 ani, ce detine in portofoliu clienti regionali precum: Tesco, Carrefour, Air France KLM, Sanofi – Aventis, MOL, Accenture Services, 1Hotels, Delaco, P&G, Coca – Cola, Telenor, Raiffeisen Bank, ATV, Minimax, Generali, AXA, etc. Agentia ofera servicii de  strategie, media, communication & design, creatie, tehnologie si mobile advertising. POSSIBLE Games este cunoscuta pentru jocuri si aplicatii precum “Fast & Furious”, “The End App”, “Die Hard Game”, Totoya Creatures.

De asemenea, POSSIBLE este o forta la nivel mondial digital, fiind o retea de agentii digitale cu 33 de birouri in America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia si peste 1300 de angajati privit la nivel global ca cel mai mare start-up de pana acum al WPP. Lista impresionanta de clienti internationali cuprinde: AT&T, Barclay’s, Comcast, Dell, P&G, Nokia, Microsoft, Mazda, Starwood, World Wildlife Fund, Absolut Vodka, Michael Kors, Canon, Nike, Audi, Sony Playstation, Pringles, etc.

In Europa, POSSIBLE detine birouri in: Marea Britanie, Polonia, Olanda, Ungaria, Romania, Rusia, Suedia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.