Hotel Epoque așteaptă o creștere de 20% a veniturilor din Food & Beverage în 2015 Hotel Epoque așteaptă o creștere de 20% a veniturilor din Food & Beverage în 2015
Hotel Epoque anunta incheierea unui parteneriat cu Grupul H.E.R.S. pentru managementul operational specific si integrat al sectorului de Food&Beverage. In contextul dezvoltarii spectaculoase a... Hotel Epoque așteaptă o creștere de 20% a veniturilor din Food & Beverage în 2015

hotel EpoqueHotel Epoque anunta incheierea unui parteneriat cu Grupul H.E.R.S. pentru managementul operational specific si integrat al sectorului de Food&Beverage. In contextul dezvoltarii spectaculoase a segmentului MICE si al consacrarii brandului L’Atelier in peisajul de fine dining al capitalei, Hotel Epoque estimeaza anul acesta o crestere de 20% a veniturilor din Food&Beverage in urma incheierii acestui parteneriat.

Incepand cu luna ianuarie 2015, High End Restaurant Solutions este responsabil de operarea outleturilor de Food&Beverage din cadrul domeniului Epoque, furnizand un know-how major in management operational specific de F&B (fluxuri aprovizionare, management costuri, consultanta norme sanitare, strategie si logistica), precum si personal calificat la cele mai inalte standarde in domeniul restauratiei de lux.

Cu o experienta de peste 20 ani pe piata HoReCa din Romania, Grupul H.E.R.S. (High End Restaurant Solutions) este specializat in dezvoltarea si operarea de unitati de restauratie premium, oferind solutii integrate de management operational specific. In prezent, portofoliul H.E.R.S. include LOFT Bucuresti, LOFT Mamaia, Crama Domneasca, El Capitan si Office Predeal.

Chef Samuel le Torriellec semneaza meniul L’ Atelier-l’art culinaire, restaurantul de gastronomie franceza din cadrul Hotel Epoque. De origine franceza si in posesia unei impresionante experiente in mari bucatarii din Paris si Lyon, Chef Sam detine un rol cheie in cadrul grupului H.E.R.S. de peste 5 ani, devenind unul dintre maitres de cuisine preferati ai capitalei. Chef Sam este un pasionat al gustului, incurajeaza extravaganta si exceleaza la specialitati de sezon. In calitate de Executive Chef al L’Atelier, Samuel le Torriellec propune o bucatarie bogata si captivanta, cu un meniu gastronomic unde fiecare fel este creat pentru a oferi pura placere culinara.

Hotel Epoque a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 2.04 milioane euro, in crestere cu 21% fata de anul precedent, raportand un grad mediu de ocupare de 70.7%, cu 7.5% peste media de ocupare a hotelurilor din Bucuresti. (sursa: STR Global) Cifra raportata se datoreaza atat performantei unice pe segmentul de cazare, cat si popularitatii restaurantului gastronomic L’Atelier, reflectata intr-o crestere de 14% a veniturilor, si ritmului de dezvoltare accelerata al segmentului MICE, care a inregistrat o crestere a veniturilor de 210%.

Pentru 2015, Epoque isi propune o majorare cu 10% a cifrei de afaceri, in contextul in care isi va mentine veniturile pe segmentul de cazare si asteapta o crestere de 20% a veniturilor din MICE si de 21% a restaurantului gastronomic L’Atelier.

“Epoque a avut un an extraordinar si ne-am bucurat de fiecare recunoastere de excelenta primita, deoarece in 2014 ne-am consolidat pozitia de leader pe segmentul boutique de cinci stele. De asemenea, anul trecut a evidentiat si dezvoltarea incontestabila a sectorului de Food&Beverage si de evenimente premium din cadrul Epoque, evolutie care va continua si in anii urmatori. Conceptul Epoque este gandit sa integreze in mod firesc si decisiv componenta gastronomica in experienta de luxe pe care o ofera. Astfel, parteneriatul nostru cu grupul H.E.R.S. vizeaza eficientizarea activitatii outleturilor de F&B intr-o abordare holistica si unitara, care sa corespunda in cele mai fine detalii asteptarilor oaspetilor nostri. Consideram ca H.E.R.S. este in posesia unei expertize valoroase in managementul operational specific pe piata de foodservice premium din Romania, ceea ce garanteaza o compatibilitate fericita cu profilul si standardele consumatorului de restauratie high-end. Mai simplu spus, invitam pasionatii de gastronomie in L’Atelier, va merita fiecare vizita.» declara Diana Popescu, CEO Epoque & L’Atelier – l’art culinaire.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *