Food Trends: Care e secretul unui maestru în bucătărie? Food Trends: Care e secretul unui maestru în bucătărie?
Dincolo de gust se află inovația. Iscusința de a crea cele mai sofisticate preparate. Dar chiar și un maestru are nevoie de cele mai bune... Food Trends: Care e secretul unui maestru în bucătărie?

tefalDincolo de gust se află inovația. Iscusința de a crea cele mai sofisticate preparate. Dar chiar și un maestru are nevoie de cele mai bune ustensile. De aceea, specialiștii aleg întotdeauna Tefal. 

Superlativul în bucătărie se demonstrează și prin reinventarea rețetelor. Tefal și-a dorit să-ți demonstreze cum o rețetă simplă, cum sunt clătitele, se poate transforma într-o adevărată delicatesă, dacă ești puțin creativ și ai tigaia potrivită. De aceea, lansează Turneul Clătitelor –  un eveniment creat din dorința de a-ți răsfăța papilele gustative cu un desert simplu adus la nivel gourmet. Astfel, vei putea experimenta mai multe tipuri de rețete de clătite la bistrourile partenere Tefal din București.

În cadrul turneului, Tefal va oferi, celor care apreciază delicatesele dulci și surse de inspirație pentru a crea diversitate în bucătărie. Turneul Clătitelor se va desfășura în ultimele trei weekenduri din luna martie (14-15, 21-22, 28-29 martie), în următoarele restaurante participante:

1. SIMBIO – https://www.facebook.com/SimbioCafe/timeline

Adresa: Str. Negustori nr.26

2. LUDIC – https://www.facebook.com/LudicBar

Adresa: Str. Aaron Florian nr. 3A

3. COFTALE – https://www.facebook.com/Coftale

Adresa: Str. Profesor Stefan Mihăileanu nr.42

4. MODELIER – https://www.facebook.com/MODELiERBAR

Adresa: Str. Duzilor nr.12

5. GRAM Bistro – https://www.facebook.com/grambistro

Adresa: Bld. Nicolae Titulescu nr.4-8

6. ACUARELA BUFET – https://www.facebook.com/acuarelabufet

Adresa: Str. Gina Patrichi nr. 3

Pentru toți iubitorii de dulce, și nu numai, Tefal lansează și Campania națională « Fabrica de clatite ». Dacă îți plac clătitele, trebuie să ai cea mai bună tigaie cu care să le realizezi și niciuna nu se compară cu cea de la Tefal. La fel ca toate tigăile Tefal, și cele pentru clătite dispun de indicatorul exclusiv de temperatură Thermo-Spot™.

Și le găsești atât cu înveliș interior antiaderent, cât și cu înveliș interior ceramic. Da, Tefal a dezvoltat noua gamă de tigăi din ceramică albă cu indicator de temperatură Thermo-Spot™, primul în lume pe înveliș ceramic. Asocierea dintre Thermo-Spot™ și învelișul din ceremica de la TEFAL păstrează calitățile nutrienților pentru rezultate perfecte de gătit.

În plus, pe lângă faptul că pari un maestru în bucătărie, poți câștiga numeroase premii Tefal și chiar un weekend pentru două persoane la Paris! Tot ce trebuie să faci este să cumperi 1 tigaie de clătite + 1 altă tigaie, cratiță sau oală Tefal pe aceeași factură/bon fiscal în perioada 7 martie-12 aprilie 2015 și să trimiți un SMS la 1814 care să conțină cuvântul Tefal și numărul bonului sau să te înscrii pe www.inspiratia.tefal.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.