Alexandru Cernătescu, la cele mai importante evenimente de digital din Orientul Mijlociu Alexandru Cernătescu, la cele mai importante evenimente de digital din Orientul Mijlociu
Alexandru Cernătescu reprezintă în premieră România la cele mai importante evenimente de digital din Orientul Mijlociu – MENA Digital Awards 2015 şi Dubai Digital... Alexandru Cernătescu, la cele mai importante evenimente de digital din Orientul Mijlociu

Alexandru Cernătescu reprezintă în premieră România la cele mai importante evenimente de digital din Orientul Mijlociu – MENA Digital Awards 2015 şi Dubai Digital Media Forum 2015.

Alexandru Cernătescu, CEO şi Co-Fondator Infinit Solutions Agency, va reprezenta în premieră România ca membru în juriul MENA Digital Awards, cel mai mare festival de digital din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, care va avea loc în perioda 24-25 martie în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Alexandru a fost invitat de organizatori să facă parte din juriul competiţiei care va decerna premiile pe 25 martie, iar în cadrul evenimentului Digital Media Forum din 24 martie  va modera un panel de discuţii şi va susţine o prezentare despre tendinţe în marketingul digital.

“Cred că astfel de participări la evenimente globale îmi dau posibilitatea de a prezenta România ca opţiune pe segmentul de tehnologie & inovaţie. Scopul este de a prezenta lucrurile foarte avansate care se fac la noi în ţară şi mai ales faptul că suntem capabili, ca şi experienţă, pregătire şi creativitate dar şi ca ţară şi sistem în sine, să susţinem proiecte de orice fel de magnitudine şi complexitate”, declară Alexandru Cernătescu.

MENA Digital Awards este cel mai important festival de publicitate digitală din zona Orientului Mijlociu si Africa de Nord, fiind anul acesta la cea de-a patra ediţie.

Dubai Digital Media Forum este cel mai important eveniment dedicat inovaţiei digitale în regiunea Orientului Mijlociu, fiind în 2015 la cea de-a patra ediţie. Evenimentul de anul acesta va aduna peste 500 de profesionişti din digital şi marketing, dar şi nume foarte importante la nivel global pe scena speaker-ilor. Tema acestui an este “Digital Technology: Bringing the Future Closer”.

  • Goleanu Anisoara

    12/03/2015 #1 Author

    Ma bucur ca un roman iese in lume si arata ca romanii sunt foarte buni in domeniul IT si nu numai!

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.