New Trends: Cum pot angajații să renunțe la telefoanele de serviciu? New Trends: Cum pot angajații să renunțe la telefoanele de serviciu?
SAP, lider mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, a semnat un parteneriat cu Google pentru dezvoltarea soluției Android™ for Work, care... New Trends: Cum pot angajații să renunțe la telefoanele de serviciu?

smartphone-internetSAP, lider mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, a semnat un parteneriat cu Google pentru dezvoltarea soluției Android™ for Work, care permite angajaților să utilizeze în siguranță la locul de muncă dispozitivele mobile personale cu sistem Android. În plus, soluția le permite acestora să treacă oricând de la activitățile legate de serviciu la cele personale și viceversa, fără grija controlului asupra datelor.

În același timp, integrarea soluției în portofoliul SAP® Mobile Secure ajută managerii de IT și dezvoltatorii să gestioneze și să securizeze dispozitivele, aplicațiile și conținutul mobil din peisajul Android, susținând totodată și dezvoltarea de aplicații standard.

„În ultimul timp, se poate observa o creștere a numărului de angajați care aduc propriile dispozitive Android la locul de muncă. În acest sens, SAP, lider în dezvoltarea și implementarea de aplicații de business pe platforma Android, va oferi clienților soluția Android™ for Work – o metodă simplă și sigură de a utiliza dispozitivele proprii Android, indiferent de versiunea sistemului de operare al acestora, în cadrul serviciului.

De asemenea, cele mai importante aplicații de business SAP vor putea fi instalate pe Android for Work”, a declarat Dirk Boessmann, Vicepreședinte Senior al diviziei Mobile Development din cadrul SAP.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.