Gadget Trends: Astăzi se lansează Apple Watch. La ce preț? – UPDATE Gadget Trends: Astăzi se lansează Apple Watch. La ce preț? – UPDATE
Anunțul Apple se confirmă, iar jurnaliștii sunt așteptați, astăzi, la lansarea noului gadget al companiei din Cupertino. Andy Hargreaves, analist la Pacific Crest, citat de MarketWatch,... Gadget Trends: Astăzi se lansează Apple Watch. La ce preț? – UPDATE

iwatch2Anunțul Apple se confirmă, iar jurnaliștii sunt așteptați, astăzi, la lansarea noului gadget al companiei din Cupertino. Andy Hargreaves, analist la Pacific Crest, citat de MarketWatch, susține că preţul noului dispozitiv va depăşi majoritatea estimărilor, Apple dorind să fie un concurent puternic atât în privinţa modei, cât şi a funcţionalităţii.

În pofida şocului iniţial, preţul peste aşteptări va fi privit de analiştii de pe Wall Street ca un lucru pozitiv, dar Apple Watch va trebui să devină “un fenomen al modei” pentru a confirma aşteptările şi a reuşi să fie adoptat pe scară largă de către utilizatori, scrie ZF.ro.

Hargreaves este de părere că preţul pentru ceasul de nivel mediu al Apple ar putea fi de cel puţin 599 de dolari, comparativ cu dispozitivul entry-level de 350 de dolari prezentat de Apple în septembrie. În același timp, versiunea de lux a Apple Watch, care va fi prezentată cel mai probabil, astăzi, ar putea costa până la 10.000 de dolari.

iwatch

UPDATE:

Cel mai ieftin model este Apple Watch Sport, care vine împachetat într-o carcasă de aluminu. Prețul pornește de la 349 de dolari pentru ceasul cu ecran mic și ajunge la 399 de dolari pentru cel cu ecran mare.

Următorul model este Apple Watch Stainless Steel. Prețul pornește de la 549 dolari (small screen) sau 599 dolari (big screen). Cel mai scump ajunge la 1,049 dolari.

Apple Watch Edition va avea un preț de pornire de 10.000 de dolari, iar cel mai scump Apple Watch va costa 17.000 dolari. Vorbim de modelul de 38mm făcut din aur galben de 18 karate, care vine cu o cataramă modernă de coloare roșu aprins.

apple watch2015

La același preț, puteți cumpăra, de asemenea, modelul Apple Watch de 38mm din aur roz 18 karate.

apple_watch2015

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.