Cât costă Sasmung Galaxy S6 și S6 Edge la precomandă Cât costă Sasmung Galaxy S6 și S6 Edge la precomandă
Lansate recent, la Barcelona, noile smartphone-uri Galaxy S6 și Galaxy S6 edge de la Samsung vor ajunge într-o lună de zile și în România. La... Cât costă Sasmung Galaxy S6 și S6 Edge la precomandă

Galaxy_S6_edge_Green_Emmerald (1)Lansate recent, la Barcelona, noile smartphone-uri Galaxy S6 și Galaxy S6 edge de la Samsung vor ajunge într-o lună de zile și în România. La ce prețuri, însă? QuickMobile și Domo au afișat, deja, ce modele pot să aducă la precomandă.

Mult râvnitul Samsung Galaxy S6 Edge de 128GB LTE 4G (Green Emerald) are un preț de 5.600 lei pe QuickMobile. Varianta de 32GB este mai ieftină cu 1000 de lei la precomandă. Edge urmează să fie adus în România în nuanțele White PearlBlack SapphireGold PlatinumBlue Topaz și Green Emerald.

Noul model Samsung Galaxy S6 poate să fie cumpărat, tot cu precomandă, de la Domo și pornește de la 3.299 lei varianta de 32 GB. Prețul său urcă la 4.199 lei, varianta de 128 GB.

Galaxy S6 și S6 edge stabilesc noi standarde pentru încărcarea wireless, datorită tehnologiilor integrate certificate WPC și PMA. Smartphone-urile sunt compatibile cu orice dispozitiv de încărcare wireless disponibil pe piață certificat cu standardele WPC și PMA. În plus, noile smartphone-uri se încarcă foarte rapid prin cablul de alimentare, de 1,5 ori mai repede decât Galaxy S5, oferind aproximativ 4 ore de utilizare după doar 10 minute de încărcare.

Subțiri și ușoare, smartphone-urile Galaxy S6 (6,8mm și 138g) și Galaxy S6 edge (7mm și 132g) sunt echipate cu cele mai performante procesoare de ultimă generație, dezvoltate de Samsung. Primul procesor mobil din lume cu tehnologie de 14nm pe platforma de 64 de biți, noua memorie LPDDR4 și memoria flash UFS 2.0 oferă performanță uimitoare, viteză îmbunătățită și un consum redus de energie.

În plus, primul codec hardware based 1440P/VP9 permite streaming-ul video la rezoluții superioare cu un consum redus de energie. Ecranul Quad HD Super AMOLED de 5,1 inci oferă cea mai mare densitate de pixeli, de 577ppi. Utilizatorii se pot bucura de conținut digital oriunde și oricând, chiar și în lumina soarelui, datorită vizibilității îmbunătățite a ecranului (600cd/mm).

S6_Edge_pret_domo

  • grigor

    06/03/2015 #1 Author

    singura diferenta e ca la quick mobile ti-l vor livra la timp iar domo o sa-ti spuna ca nu mai au stoc :))

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.