Casa Rusu, compania de retail a principalului producator de mobilier din România, Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilă din România,...
Casa Rusu_Colentina_1Casa Rusu, compania de retail a principalului producator de mobilier din România, Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilă din România, inaugurează cel de-al 17-lea magazin propriu în urma unei investiţii de 500.000 euro.

Unitatea, a patra din Capitală, este situată în cadrul Centrului Comercial Colentina şi are o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi.

„Noul nostru magazin va fi deschis publicului începând cu data de 6 martie şi reprezintă un concept nou, în care am pus accent pe dezvoltarea de ambiente deosebite care să ofere clienţilor o perspectivă mai clară asupra produselor ce le pot găsi în oferta Casa Rusu. În plus, odată cu deschiderea acestei locaţii, am lansat şi brandul propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Potrivit acestuia, investiția în noul magazin s-a ridicat la o jumătate de milion de euro, oficiaii companiei estimând ca în primul an acesta să înregistreze o cifră de afaceri de 3 milioane de euro.

În acelați timp, odată cu deschiderea noului magazin Casa Rusu din București, compania lansează și prima gamă de decorațiuni și obiecte de uz casnic produsă sub propriul brand, Cassima. “Lansarea noii game a venit ca un pas firesc în dezvoltarea sortimentului din magazinele Casa Rusu, având ca scop oferirea clienţilor o gamă completă home&deco. Datorită raportului foarte bun calitate – preț, suntem siguri că gama de decorațiuni Cassima va atrage vânzări ridicate și va reprezenta 30% din business-ul realizat în noul nostru magazin”, a completat Cristian Rusu.

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapiţat. În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 27 de magazine, noua locaţie din Bucureşti fiind cea de-a 28-a a reţelei.

Casa Rusu_Colentina_2 Casa Rusu_Colentina_3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.