În luna martie, vizitatorii Hornbach, unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilier și decorațiuni de pe piața locală, îşi vor putea completa colecţia...
HB_gradina_2În luna martie, vizitatorii Hornbach, unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilier și decorațiuni de pe piața locală, îşi vor putea completa colecţia de mirodenii, având în vedere expoziţia specială din cadrul magazinelor.

Cu această ocazie, pasionaţii de grădinărit vor putea alege din peste 30 de soiuri de plante aromatice precum usturoi, curry, lămâiţă, salvie, mentă sau cimbru, toate răsadurile având un preţ special de numai 14,99 lei.

Ţinând cont de întrebuinţările multiple ale acestora – majoritatea fiind recomandate atât în bucătărie cât şi în tratarea diverselor afecţiuni, cei interesaţi pot alege, în funcţie de preferinţe, să le achiziţioneze atât la ghiveci, cât şi sub formă de seminţe.

„Din experienţa noastră, o bună parte dintre clienţi aleg să cumpere seminţe, întrucât cultivarea plantelor aromatice se poate face atât în ghiveci, cât şi în grădină, iar clima României prezintă condiţiile optime pentru dezvoltarea acestora. De asemenea, plantele aromatice sunt foarte uşor de întreţinut”, a completat reprezentantul companiei.

Printre noutăţile din această categorie se remarcă menta Chocolate, cimbrul Fredo sau rozmarinul Gourmet. Totuşi, potrivit companiei, majoritatea clienţilor optează, în continuare, pentru gustul inconfundabil al busuoicului, acesta aflându-se an de an în topul celor mai vândute seminţe de mirodenii, alături de rozmarin, mentă şi levănţică.

Pentru cei care vor să afle mai multe detalii despre cultivarea şi întreţinerea mirodeniilor, Hornbach organizează pe durata întregii luni o zonă specială în care clienţii pot discuta cu specialişti în grădinărit pentru a afla care sunt cele mai potrivite plante ce pot fi cultivate în sezonul de primăvară, ce soluţii de îngrijire necesită şi, mai ales, ce funcţii suplimentare prezintă acestea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.