În cadrul Mobile World Congress 2015, care se desfășoară zilele acestea la Barcelona, chinezii de la Huawei au lansat phablet-ul Huawei MediaPad X2. Gadgetul are...
Huawei MediaPad X2În cadrul Mobile World Congress 2015, care se desfășoară zilele acestea la Barcelona, chinezii de la Huawei au lansat phablet-ul Huawei MediaPad X2. Gadgetul are un ecran de 7 inci, ultra HD IPS complet laminat, și un corp subțire de numai 7,28 mm. În plus, MediaPad X2 integrează un chipset ultra octa-core, ceea ce îl face să devină primul phablet Dual Sim cu procesor ultra octa-core de 64 biți și tehnologie 4G inclusă.

“Fiind a doua generație a tabletei MediaPad, Huawei MediaPad X2 se axează pe cinci dintre cele mai importante caracteristici pentru utilizatori, respectiv calitatea convorbirii, aplicatiile de social media, cele pentru cumpărături online, capabilitățile video și funcțiile camerei foto, cu scopul de a oferi o experiență de utilizare îmbunătățită. Noi credem că MediaPad X2 va continua să inspire consumatorii datorită designului remarcabil și a functionalității superioare “, a declarat Richard Yu, CEO Huawei  Consumer Business Group.

Designul compact și fără margini al ecranului oferă un raport ecran/carcasă de 80%, ceea ce îl face ușor de utilizat cu o singură mană.

Dispunând de un ecran ultra 1200 x 1920 HD IPS complet laminat de 7-inci, cu o densitate de până la 323ppi, Huawei MediaPad X2 oferă claritate pentru o experiență vizuală deosebită. Unghiul larg cu o deschidere de până la 178 grade asigură un afișaj vizual optim chiar și atunci când aparatul este înclinat.

Dotat cu un chipset ultra-octa Kirin 930 de 2.0 GHz, CPU-ul de 64 biți A53 al Huawei MediaPad X2 are o capacitate de procesare ridicată care consumă, însă, mai puțină energie. Chipset-ul Kirin 930 suportă conectivitate LTE Cat6 cu o viteză de descărcare de până la 300Mbps.

Cu o baterie Li-Polymer puternică de 5000 mAh, care are cea mai mare capacitate din industrie, Huawei MediaPad X2 dispune de suficiente resurse pentru o zi de utilizare intensă. Poate permite difuzarea clipurilor video online timp de până la 12 ore, 15 ore de navigare pe Internet sau 60 ore de a asculta muzică prin intermediul căștilor.

Echipat cu o cameră principala de 15MP, Huawei MediaPad X2 este extraordinar de bun în fotografierea la lumină scăzută, și dispune de un mod de măsurare a gradului de focalizare post-fotografiere, funcția off screen, precum și de setarea focalizării și a expunerii. Camera secundară de 5MP are o deschidere de F2.4 și un unghi larg de 22mm, ideal pentru iubitorii de fotografii Selfie de tip panoramă.

Huawei MediaPad X2 va fi disponibil într-o versiune standard, de 2G RAM+ 16GROM, având finisaje de culoare argintie și o versiune premium cu o memorie de 3G, cu opțiunea de stocare de 32GROM, având finisaje de culoare roz auriu. Disponibilitatea exactă și informațiile legate de prețuri vor fi anunțate la o dată ulterioară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.