Gigantul american Google a decis dezvoltarea segmentului foto al rețelei sociale Google+ independent de ceea ce compania numește în acest moment “streams”, scrie The...
google plusGigantul american Google a decis dezvoltarea segmentului foto al rețelei sociale Google+ independent de ceea ce compania numește în acest moment “streams”, scrie The verge, care citează un post al lui Bradley Horowitz, noul șef al ambelor produse (acesta a deținut funcția de vicepreședinte de produs în cadrul Google o lungă perioadă de timp).

Mișcarea din cadrul companiei vine la scurt timp după ce Sundar Pichai, senior vice president în cadrul Google declara pentru revista americană Forbes faptul că intenționează să rupă Google+ în mai multe departamente de sine stătătoare. “Ne veți vedea concentrându-ne mai mult pe comunicare, fotografii și Google+ Stream ca viitoare domenii importante pentru noi, în loc să le mai vedeți pe toate ca și un singur punct de interes”, declara Pinchai în urmă cu o săptămână.

Google atacă segmentul de business și lansează Android for Work

În acest moment, serviciile de foto și stream au fost separate, însă oficialii companiei nu au precizat ce se va întâmpla cu Hangouts, serviciul de mesagerie instant al Google+.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.