Utilizatorii mijloacelor de transport în comun din Cluj-Napoca, Alba Iulia și Turda își pot procura biletele de călătorie online cu cardul, direct de pe...
Group Of Teenage Students Sitting Outside On College Steps Using Mobile PhoneUtilizatorii mijloacelor de transport în comun din Cluj-Napoca, Alba Iulia și Turda își pot procura biletele de călătorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicația mobilPay Wallet, dezvoltată de NETOPIA mobilPay. Mai mult, toți cei care optează pentru cumpărarea unui bilet prin această metodă de plată, primesc, la prima achiziție, 3 călătorii nominale gratuite.

Plata transportului în comun dintr-un portofel digital este o premieră pe piața românească, de care beneficiează, inițial, locuitorii orașelor Cluj-Napoca, Alba Iulia și Turda. Pentru a marca introducerea plății din mobilPay Wallet, NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plăți mobile din România, alături de Scala Assistance și de Compania de Transport Public (CTP) a Municipiului  Cluj-Napoca, pune la dipoziția tuturor utilizatorilor aplicației, 3 bilete de călătorie gratuite în Cluj-Napoca, la primul bilet nominal cu o călătorie, achitat de pe telefonul mobil.

„Plata mobilă înseamnă pentru noi, în primul rând, simplificare. De ce să stai la rând ca să-ți reînnoiești abonamentul de transport sau ca să-ți cumperi un bilet, când ai în permanență un portofel digital pe smartphone-ul tău? România este într-un moment al pionieratului în zona de plăți online și mobile”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator al NETOPIA mobilPay.

Potrivit CEO-ului companiei, pentru a beneficia de cele trei călătorii gratuite, clientul trebuie să acceseze de pe telefonul mobil get.mobilpay.ro, să își descarce aplicația compatibilă cu sistemele de operare Android sau iOS, să înregistreze și să confirme cardul bancar. Promoția se acordă prin returnarea valorii călătoriilor achiziționate, chiar în ziua realizării plății. Campania se aplică doar în cazul achiziției de călătorii nominale, nu și pentru abonamentele lunare sau de o zi.

Oficialii NETOPIA subliniază că plata prin mobilPay Wallet poate fi realizată inclusiv de către utilizatorii aplicației care nu și-au confirmat cardul, având în vedere valoarea mică a acesteia, însă doar utilizatorii cu cardurile confirmate vor putea beneficia de promoție.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.