Rețeaua hotelieră Marriott International, unul dintre cei mai mari operatori de pe piața mondială de profil, a deschis prima unitate din Agra, ajungând la...
courtyard agra1Rețeaua hotelieră Marriott International, unul dintre cei mai mari operatori de pe piața mondială de profil, a deschis prima unitate din Agra, ajungând la 12 hoteluri în India.

Courtyard by Marriott Agra este amplasat în frumosul oraș care găzduiește una dintre minunile lumii, celebrul palat Taj Majal. Unitatea, care dispune de 189 de camere, are un design care îmbină confortul unui hotel de lux combinat cu elementele tradional indiene.

Amplasat în apropierea Taj Mahal (o plimbare până la complex durează circa 5 minute), a Bazarului Kinari, sau Jama Masjid, hotelul rețelei Marriott pune la dispoziția oaspeților cel mai mare număr de camere din oraș, fiind ideal atât pentru turiștii leisure cât și pentru cei business. Cu o arhitectură perfect structurată, Cpurtyard by Marriott Agra dispune și de 18 apartamente de lux cu priveliști asupra superbelor grădini din curtea interioară. În plus, nu lipsesc restaurantele cu meniuri a la carte și cafenelele, MoMo Cafe, Momo To You (oaspeții pot comanda, la orice oră, masa în cameră) și Onyx Bar.

“Agra este o destinație importantă atât pentru oamenii de afaceri cât și pentru turiștii care vor să se relaxeze și să se bucure de o incursiune în cultura locală. Am lansat Courtyard by Marriott având în vedere fix nevoile acestor oaspeți”, a declarat Rajeev Menon, vicepreședinte zonal în cadrul Marriott International.

courtyard agra courtyard agra2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.