Robbie Williams, unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume, va concerta la București în vara acestui an. Evenimentul muzical al anului va avea...
robbie williams 2015Robbie Williams, unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume, va concerta la București în vara acestui an. Evenimentul muzical al anului va avea loc pe data de 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, şi face parte din turneul internaţional “Let Me Entertain You”, care se va desfăşura în peste 10 ţări.

Biletele vor fi disponibile începând de marţi, 24 februarie 2015, orele 16:00, în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Turneul „Let Me Entertain You”  va începe în martie 2015 şi va include peste 10 ţări. Bucureşti se adaugă pe lista altor oraşe importante incluse în turneu, cum ar fi: Madrid, Paris, Tel Aviv, Moscova sau Abu Dhabi.

Evenimentul se bucură de susținerea operatorului din telecomunicații Telekom Romania, sponsorul principal al acestuia. Muzica este o parte importantă a strategiei de sponsorizări a Telekom în 2015, în linie cu strategia internaţională a Deutsche Telekom, compania care controlează acest brand.

Trends: Robbie Williams i-a bătut pe Madonna, Depeche Mode și Lady Gaga. Record de vânzări în România

Robbie Williams și-a început cariera ca membru al trupei Take That în 1990. În 1995, a părăsit formația, după ce vânduse 25 de milioane de albume, pentru a-și începe cariera solo. Williams a intrat în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut mai mult de 1,6 milioane de bilete pentru turneul său mondial din 2006. De altfel, cântărețul în vârstă de 41 de ani s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de hituri precum “Angels”, “Millennium” sau “Let Me Entertain You” (cel care dă numele actualului turneului al artistului) şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de 80 de milioane de lire sterline.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul “Progress”, promovat printr-un turneu în 2011.

La finalul lui 2014, câtărețul britanic și-a lansat al 11-lea album de studio, “Under the Radar Volume 1”.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.