Artistul britanic Robbie Williams va concerta în premieră în România în data de 17 iulie. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de azi,...
robbie williams 2015Artistul britanic Robbie Williams va concerta în premieră în România în data de 17 iulie. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de azi, începând cu ora 16 fiind puse în vânzare biletele pentru show-ul de la București.

Potrivit organizatorilor evenimentului, în primele 90 de minute de la punerea în vânzare, s-au cumpărat 21.500 de bilete, numărul lor fiind în continuă creştere. “Până la finalul săptămânii, estimăm un număr de peste 30,000 de bilete vândute”, au declarat aceștia.

Biletele early bird, la valoarea redusă de 151,2 lei, pot fi cumpărate în următoarele două săptămâni, în exclusivitate din reţeaua de magazine Germanos, operatorul de telecomunicații Telekom Romania fiind sponsorul principal al acestui eveniment. Restul biletelor sunt disponibile şi online, pe www.eventim.ro.

Trends: Robbie Williams vine în România în această vară

Robbie Williams, unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume, va concerta la București în vara acestui an. Evenimentul muzical al anului va avea loc pe data de 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, şi face parte din turneul internaţional “Let Me Entertain You”, care se va desfăşura în peste 10 ţări.

Artistul a bătut recordul de vânzări deţinut de alţi artişti internaţionali care au cântat în România: Rolling Stones, Madonna, Depeche Mode sau Lady Gaga.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.