Cu o piață a obiectelor de artă estimată la aproximativ 28 milioane de euro, românii au scos la vânzare pe OLX.ro peste 8.700 de...
OLX_Tablouri_ArtaCu o piață a obiectelor de artă estimată la aproximativ 28 milioane de euro, românii au scos la vânzare pe OLX.ro peste 8.700 de tablouri, unele dintre acestea fiind semnate de autori celebri.

Cu peste 74.000 de anunțuri active pe OLX.ro la categoria Arta – Obiecte de colecție, site-urile de anunțuri au devenit canale potrivite pentru postarea de anunțuri de produse de mare valoare în domeniul artei și culturii.

Capodopere ale pictorilor români celebri, precum Nicolae Grigorescu, Theodor Pallady, Nicolae Tonitza, se pot găsi pe OLX.ro. Pentru autentificarea lucrărilor, cumpărătorii, cunoscători de artă fină, pot primi de la proprietar certificate de autenticitate oferite de instituții specializate atât din România, cât și din alte țări din Europa.

De exemplu, unul dintre cele mai cunoscute tablouri ale lui Nicolae Tonitza – Vas cu Flori, pictat în ulei, cu dimensiunile de 46×33 cm, poate fi achiziționat de pe OLX.ro cu prețul de 35.000 euro direct de la proprietar. Opera are dublă expertiză atât în România, cât și la o instituție specializată din Franța.

Un alt exemplu este tabloul lui Theodor Pallady – Natură statică cu ghiveci cu flori. Acesta este datat din anul 1950, este semnat în dreapta jos de autor și are certificat de autenticitate.

Oficialii OLX.ro: operațiunile Tocmai.ro vor înceta. Utilizatorii vor avea acces la o platformă de anunțuri sub un singur brand

Alte tablouri importante sunt Peisaj din Barbizon și Nud, ambele semnate de Nicolae Grigorescu cotate la 50.000 euro.

Pe lângă operele de artă pictate, cumpărătorii pot alege de pe site-urile de anunțuri și alte obiecte de artă de valoare. Printre acestea se numără un goblen croșetat în anul 1914 înrămat în lemn și cu foiță de aur, care este scos la vânzare la suma de 20.000 euro sau icoane foarte vechi lipovești la prețul de 3.500 de euro fiecare.

În prezent, OLX.ro este site-ul de anunțuri gratuite cu cele mai multe oferte active, depășind pragul de 3,2 milioane de anunțuri.

OLX.ro, fostul Mercador.ro, oferă o platformă gratuită și foarte bine localizată celor care doresc să cumpere și să vândă produse și servicii, prin simpla postare a unui anunț online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.