Românii de la E-Boda lansează smartphone-ul Sunny V400, un gadget ce poate fi transformat într-un cadou perfect de Mărțișor pentru doamnele și domnișoarele care...
V400

V400

Românii de la E-Boda lansează smartphone-ul Sunny V400, un gadget ce poate fi transformat într-un cadou perfect de Mărțișor pentru doamnele și domnișoarele care sunt în pas cu tehnologia, mai ales că prețul de vânzare este unul mai mult decât accesibil.

Smartphone-ul integrează  un ecran de 4 inci, procesor Mediatek MT 6572 Dual Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 512 MB, procesor grafic Mali 400 MP și rulează sistemul de operare Android 4.4.2. Modelul Sunny V400 este disponibil la prețul recomandat de 349,99 lei.

 ”Se apropie una dintre cele mai așteptate sărbători ale primăverii. Ziua de 1 martie simbolizează începutul primăverii și este un prilej de a face o surpriză celor dragi. Sunny V400 a fost lansat la timp pentru clienții noștri care doresc să ofere un cadou special doamnelor în prima zi de primăvară. Ne-am gândit să dezvoltăm un smartphone orientat către publicul feminin, cu un design compac și elegant, cu linii fine și de mici dimensiuni, pe care utilizatorii să îl poată utiliza în activitățile lor zilnice. Noul smartphone va acoperi nevoia de  comunicare a clienților noștri și la va asigura o conexiune permanentă în rețelele de socializare,” a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

Noul smartphone se încadrează în categoria dispozitivelor cu diagonala ecranului de 4”, ceea ce îi oferă avantajul manevrării ușoare, cu o singură mână. Procesorul Dual Core ce rulează sistemul de operare Android 4.4.2 permite o navigare facilă pe Internet, oferind în același timp suficientă rapiditate pentru jocurile și aplicațiile preferate. În plus, cele două camere ale smartphone-ului permit surprinderea momentelor speciale ale primăverii pentru a fi împărtășite apoi pe Instagram sau Facebook. Mai mult, Sunny V400 este dotat cu sistem GPS, pentru a identifica rutele către destinațiile dorite.

Designul smartphone-ului cu margini rotunjite oferă un aspect compact, permițând în același timp manevrarea cu ușurință a dispozitivului.

V37

V37

În plus, E-Boda își extinde portofoliul de produse dedicate utilizatorilor începători și prezintă  modelul Sunny V37. Modelul dual-SIM ce integrează un procesor Dual Core cu frecvență de 1 GHz, memorie RAM de 512 MB, ce rulează sistemul de operare Android 4.4 și ecran de 3,5 inci se adresează utilizatorilor care vor să facă trecerea de la vechiul telefon la un smartphone, cu un model ușor de utilizat, de dimensiuni reduse. Sunny V37 este disponibil la prețul recomandat de 249 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.