Sony prezintă trei machiaje de Oscar realizate cu tehnici de make-up special concepute pentru filmările și transmisiunile la rezoluție 4K. Actrițele Julianne Moore, Felicity...

SONY_4K_Make-up_sessionSony prezintă trei machiaje de Oscar realizate cu tehnici de make-up special concepute pentru filmările și transmisiunile la rezoluție 4K. Actrițele Julianne Moore, Felicity Jones și Rosamund Pike, în colaborare cu make-up artistul Aimee Adams, au trecut de la machiajul standard la cel special conceput pentru afișarea pe televizoarele Bravia 4K Ultra HD, ce redau de 4 ori mai multe detalii față de cele Full HD.

Aimee Adams a lucrat cu cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, printre care se numără  Helen Mirren, Michael Fassbender, Ralph Fiennes, Robert-Downey Junior, Rachel Weisz și Sienna Miller, totul pentru a realiza tipuri noi de machiaje, care să fie puse în valoare de tehnologia 4K. Mulțumită celor 8 milioane de pixeli individuali și tehnologiei avansate de procesare a imaginii, cea mai nouă gamă de televizoare 4K de la Sony analizează și rafinează imaginile pentru a-ți oferi cea mai realistă experienţă de vizionare de până acum, fie că este vorba de filme sau evenimente de covor roșu.

Cu ocazia decernării premiilor Oscar, Aimee Adams a aplicat cele mai noi tehnici în make-up pentru ca actrițele Julianne Moore, Felicity Jones și Rosamund Pike să strălucească pe covorul roșu cu machiajul 4K perfect.

Vedeta Gone Girl, Rosamund Pike, este deja familiarizată cu machiajul 4K, filmul nominalizat la Oscar fiind înregistrat cu echipamente 4K. Pentru Julianne Moore, Aimee Adams a ales un machiaj cu accent pe buze, în timp ce Felicity Jones a impresionat cu un machiaj smoky eye și buze nude.

„Apariția tehnologiei 4K înseamnă un singur lucru pentru actrițele de la Hollywood – un prim-plan al imprefecțiunilor acestora! De aici, pregătirea pentru machiaj, precum și aplicarea sa, se transformă în cel mai important pas înainte de apariția pe covorul roșu.”, spune Aimee Adams.

Gildas Pelliet, Head of Marketing, Sony Europe, declară: “Televizoarele Sony 4K sunt cheia imaginilor clare, cu contrast ridicat și culori strălucitoare și naturale. Detaliile afișate de cele 8 milioane de pixeli sunt atât de realiste încât pot transpune privitorul în universul filmului urmărit. Chiar și peliculele clasice pot fi urmările la calitate 4K mulțumită tehnologiei de procesare a imaginii, unică în lume.”

Gama 2015 de televizoare Sony 4K Ultra HD BRAVIA™ echipată cu Android TV va fi disponibilă pentru achiziție începând cu această primăvară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.