Pe 4 martie 2015, pasionații de tehnologii open source vor face schimb de experiență și vor relaționa în cadrul conferinței Make Open Source Software (MOSS)...
mossPe 4 martie 2015, pasionații de tehnologii open source vor face schimb de experiență și vor relaționa în cadrul conferinței Make Open Source Software (MOSS) organizată de ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii. Brian King, European Community Manager al Mozilla, este cap de afiș al evenimentului care are loc la Biblioteca Centrală din Universitatea Politehnica București.

Timp de o zi, dezvoltatori, manageri de echipe sau proiecte, studenți și profesori interesați de tehnologiile open source sunt așteptați să ia parte la prezentări și discuții tehnice aprofundate despre mașini virtuale, Internet of Things, implementări la scară largă prin Puppet Labs, studii de caz concrete despre scalabilitatea în Azure Cloud și demonstrații live. Agenda detaliată este disponibilă pe site-ul evenimentului – http://mossconf.ro/agenda/.

La eveniment va susține o prezentare despre debutul open source în România și dezvoltarea GNU Interactive Tools – Andrei Pitiș, Președinte ANIS și unul dintre primii contribuitori open source din România, acum 20 de ani.

Studenții beneficiază de o reducere de 50%, fiind încurajați să interacționeze în comunitate, iar pentru companiile care doresc înscrierea mai multor persoane sunt disponibile pachete de grup cu discount. Biletele se pot achiziționa online, direct de pe site: http://mossconf.ro/register/.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.