Producătorul sud-coreean de electronice Samsung a anunțat recent că va achiziționa LoopPay, o companie care dezvoltă soluții pentru plăți mobile – tehnologia acestei companii...

mobile-banking

Producătorul sud-coreean de electronice Samsung a anunțat recent că va achiziționa LoopPay, o companie care dezvoltă soluții pentru plăți mobile – tehnologia acestei companii este în competiție directă cu soluția Apple Pay.

Potrivit declarațiilor oficialilor Samsung și LoopPay, citați de jurnaliștii TechCrunch, cele două companii vor colabora pentru integrarea tehnologiei de plăți mobile în terminalele viitoare ale sud-coreenilor.

“Nu vorbim doar despre plăți mobile. Este vorba despre crearea unui portofel digital care poate oferi mai multe beneficii și care nu le va cere nici comercianților și nici consumatorilor să-și schimbe comportamentul mai rapid decât doresc să o facă”, au spus reprezentanții celor două companii.

Startup-ul din Boston a devenit o țintă atractivă pentru Samsung prin prisma expertizei pe care a acumulat-o pe acest segment, producătorul coreean intuind încă de la început posibilitatea de a integra tehnologia LoopPay direct pe device-urile sale fără a fi nevoie de vreun gadget adițional.

“Soluțiile existente ale LoopPay pornesc de la alăturarea unui accesoriu pentru efectuarea plății, însă ne gândim cum vom putea integra această soluție de plată mobile direct în hardware-ul smartphone-urilor”, au mai spus reprezentanții Samsung.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.