hybris, o companie aparținând SAP SE, liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, a lansat o nouă soluție de marketing,...
hybris SAPhybris, o companie aparținând SAP SE, liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, a lansat o nouă soluție de marketing, ce reunește datele clienților într-un singur hub, permițând companiilor să beneficieze în premieră de puterea marketingului contextual.

Accesul la date contextuale despre clienți și vizitatori, în timp real, permite companiilor să ofere experiențe de cumpărare coerente și relevante, indiferent de canalul de marketing sau tipul de dispozitiv utilizat. Soluția SAP hybris Marketing le oferă companiilor posibilitatea de a îmbunătăți programele de marketing și de a oferi noi oportunități de deservire a clienților, prin utilizarea marketingului contextual.

„În prezent, activitățile de marketing prezintă unele probleme fundamentale, în ceea ce privește personalizarea ofertelor. În lipsa unui context potrivit și a unei înțelegeri în timp real a fiecărui individ, acest lucru este imposibil. Faptul că, în multe organizații, datele despre clienți sunt răspândite pe mai multe sisteme separate înseamnă că marketerii ajung să bombardeze respectivii clienți cu date care nu sunt întotdeauna relevante pentru ei. Cu fiecare căutare, fiecare sesiune de navigare, fiecare e-mail deschis sau vizită pe site, clienții ne oferă informații despre ceea ce își doresc sau ce au nevoie, dorințele și intențiile lor, chiar din acel moment. Până acum, aceste semnale de exprimare a intenției erau aproape imposibil de valorificat de către marketeri. De aceea, considerăm că soluția SAP hybris Marketing are puterea de a transforma comunicarea de masă în mesaje 1-to-1 prin care companiile să intre în contact cu clienții direct, nu doar prin intermediul mesajului potrivit, ci și la momentul potrivit și pe canalul potrivit”, a declarat Brian Walker, Chief Strategy Officer, hybris și SAP CEC.

Soluția SAP hybris Marketing utilizează informațiile contextuale în timp real pentru a actualiza în permanență un profil 360°, atât al clienților actuali, cât și al clienților potențiali. Acest profil dinamic arată toate acțiunile din trecut ale clienților, precum și ce ar putea să facă în viitor și care sunt lucrurile care îi interesează cel mai mult în orice moment.

Utilizând instrumente puternice de targetare, marketerii pot intra în contact cu clienții prin campanii 1-to-1 personalizate pe website, via e-mail sau publicitate digitală, pot iniția un apel de vânzare sau service și pot transmite mesaje prin aplicații sau dispozitive mobile. Campaniile pot fi declanșate automat de comportamentul clienților în timp real, pot fi planificate și programate de către marketeri sau pot fi create ad-hoc, doar prin câteva click-uri ale mouse-ului.

Platforma de marketing include șapte elemente de bază: un motor dinamic de creare a profilului clientului, motoare de segmentare, analiză predictivă și analiză contextuală, instrumente de planificare și bugetare a activităților de marketing, recomandări și direcționare pe site, re-marketing în timp real, în funcție de comportamentul clientului, instrumente de management al performanței în marketing, precum și abilitatea de a lucra cu un ecosistem deschis de furnizori de servicii de marketing, prin intermediul unor interfețe pentru programarea de aplicații (API).

Prin integrarea soluției SAP hybris Marketing și a SAP hybris Commerce Suite, hybris permite în prezent desfășurarea de activități de marketing și comerț omni-channel, precum și îmbunătățirea experienței clienților, oferindu-le companiilor de orice tip posibilitatea de a livra o experiență de cumpărare relevantă, consistentă și personalizată, direct către clienți, atât cei actuali, cât și cei potențiali.

„Marketingul contextual real valorifică intențiile cumpărătorului în timp real. În prezent, companiile își doresc o creștere sustenabilă, iar aceasta poate fi livrată prin retenția clienților și maximizarea profitului. Oferirea unei experiențe inedite, în care toate etapele – de la facturare, la serviciul pentru clienți, apoi cumpărare și colectare – funcționează perfect împreună, este exact ceea ce își dorește consumatorul. Soluția SAP hybris Marketing va juca un rol vital în susținerea acestei viziuni mai ample a SAP”, a adăugat Brian Walker.

Soluția SAP hybris Marketing este un element important al portofoliului de produse și servicii SAP pentru comerț și implicarea consumatorilor (CEC), lansat anul trecut. Dezvoltată pe o platformă deschisă, cu un ecosistem deschis de parteneri, suita hybris Marketing poate fi implementată atât în cloud, cât și la fața locului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.