La un an de la înființarea sa ca structură distinctă în cadrul Departamentului de Birouri, ESOP Corporate, divizia de consultanță pentru clienți corporații, anunță...

Mirela RaicuLa un an de la înființarea sa ca structură distinctă în cadrul Departamentului de Birouri, ESOP Corporate, divizia de consultanță pentru clienți corporații, anunță încheierea a 7 tranzacții de birouri de peste 1.000 mp, totalizand aproximativ 14.000 mp (dintr-un total de peste 70 tranzacții realizate la nivelul firmei, cumulând aproximativ 40.000 mp).

„Existența unei divizii dedicate serviciilor Corporate ne-a permis o mai bună concentrare asupra acestui segment și o creștere cu 150% a volumul tranzacțiilor mari, față de anul precedent. Experiența ESOP de  companie antreprenorială ne-a ajutat de asemenea în găsirea unor soluții viabile de sediu pentru companii importante și deopotrivă în identificarea de chiriași reprezentativi pentru proiecte de birouri de anvergură din piață ”

Mirela Raicu, Manager al Diviziei Birouri Corporate din cadrul ESOP Consulting l CORFAC International

Printre companiile ce și-au relocat în 2014 sediul prin intermediul Diviziei Corporate a ESOP s-au numărat:

1 & 1 Internet Development, compania germana care a închiriat o suprafaţă de aproximativ 3.500 mp în Sky Tower, turnul emblematic în Romania.

Proiect Bucureşti, una dintre cele mai mari companii de arhitectură din România, ce a închiriat 1.150 mp de asemenea în cadru SkyTower.

SNC Lavalin România, companie canadiană prezentă în peste 100 de țări, ce a închiriat 2.000 mp, în Hermes Business Campus.

Burda România, ce a consolidat sediile companiei, dupa recenta preluare a grupului Sanoma Hearst Romania, într-un spațiu de aproximativ 1.700 mp, în Olympia Tower.

Gopet România, companie regională de expediție, ce a închiriat 1.400 mp în clădirea Ethos House (fiind chiriașul cu suprafața cea mai mare din clădire la momentul livrării sale).

Scorseze Ambulanţă Privată, ce a închiriat o suprafață de 1.600 mp într-o clădire din zona de nord – Gheorghe Țiteica.

Tot prin Divizia ESOP Corporate s-a intermediat şi tranzacţia de achiziție a unui nou sediu  de către Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”(UNATC), sediu achiziționat pentru nevoile proprii ale instituției. Tranzacția – având  ca obiect o clădire de birouri cu o suprafaţă de 2.200 mp, situată în zona Universitate in Bucureşti – a avut  o valoare de peste 3.000.000 euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.