Brico Dépôt anunță începerea lucrărilor de transformare pentru alte șase magazine situate în Suceava, Focșani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călărași și Constanța. Procesul de...

BricoDepot interior magazinBrico Dépôt anunță începerea lucrărilor de transformare pentru alte șase magazine situate în Suceava, Focșani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călărași și Constanța.

Procesul de reamenajare se realizează cu ușile deschise. Acest fapt oferă clienților posibilitatea să-și achiziționeze produsele necesare amenajării locuinței, chiar și pe perioada desfășurarii lucrărilor, la aceleași standarde de înaltă calitate pe care Brico Dépôt le impune de mai bine de 20 de ani de la deschiderea primului său magazin.

Lucrările au început cu transformarea spațiului dedicat materialelor de construcții (BATI) și continuă cu modificarea suprafeței interne a magazinului.

Patrick Papot“Procesul de tranziție continuă. Ne bucurăm că putem oferi în curând clienților noștri din aceste orașe un magazin diferit, cu prețuri mici în fiecare zi și stocuri disponibile în cantități industriale. Depozitele noastre rămân deschise pentru a da posibilitatea clienților de a-și face cumpărăturile într-un ambient favorabil, adaptat nevoilor lor în materie de bricolaj. Până în prezent am transformat și deschis opt unități, în urma unui proces complet, în care fiecare angajat și colaborator a fost implicat pentru a încheia în timp util reconfigurarea magazinului după structura Brico Dépôt. Suntem aproape de finalizarea tuturor unităților achiziționate anul trecut, ceea ce ne permite să vedem viitorul cu optimism și încredere. Depocrația prețurilor mici continuă! În curând și pentru clienții din Suceava, Focșani, Brăila, Calarași, Drobeta Turnu Severin și Constanța’’

Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt 

În luna octombrie 2014, Brico Dépôt a inaugurat cu succes o serie de șase magazine. Fiecare dintre noile depozite se bazează pe o strategie inovativă pentru piața din România. Aceasta se traduce printr-un duo de eficiență și operativitate pentru clienții săi, prețuri mici în fiecare zi și o ofertă esentială disponibilă în cantități industriale.

Brico Dépôt, ce aparține companiei britanice Kingfisher, deține în prezent opt puncte comerciale în România: trei în București – Pantelimon, Orhideea și Chiajna și cinci în țară, în Ploiești, Pitești, Brașov, Arad și Oradea.

Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 114 de magazine în Franța, 28 în Spania, 15 în România și 2 în Portugalia. Brico Depôt vizează în primul rând pasionaţii « do it yourself » și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru amenajarea locuintei și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcție.

  • Dana

    22/12/2017 #1 Author

    Un magazin excelent, multumesc pentru informatie.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.