Giorgio Armani se va ocupa de designul interior şi decorarea apartamentelor de lux din World One Tower, o viitoare clădire rezidenţială care se construieşte în...

World One TowerGiorgio Armani se va ocupa de designul interior şi decorarea apartamentelor de lux din World One Tower, o viitoare clădire rezidenţială care se construieşte în Mumbai, India, şi care, în momentul în care va fi terminată, va fi cea mai înaltă de acest fel din lume.

Potrivit dailymail.co.uk, citat de mediafax.ro, World One Tower va avea 117 etaje, va fi dată în folosinţă în 2016 şi va avea o înălţime de 442 de metri, devenind astfel cea mai înaltă clădire rezidenţială din lume, titlu deţinut în prezent de clădirea aflată la numărul 432 pe Park Avenue, în New York, care măsoară 426 de metri înălţime.

Designul interior al apartamentelor de lux, care vor avea vedere spre Marea Arabiei şi o panoramă asupra oraşului Mumbai, va fi realizat de The Armani/Casa Interior Design Studio, care va crea spaţii inspirate din filosofia Armani, dar păstrând “culoarea, energia şi ţesăturile magnifice ale Indiei”.

Turnul World One a fost creat de arhitecţii companiei Pei Cobb Freed & Partners şi se află în cartierul Worli din sudul oraşului Mumbai, cu vedere la Marea Arabiei.

În 2014, averea designerului italian era estimată la circa 8 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.