Gadget Trends: cum arată noul ceas smart LG Watch Urbane? FOTO Gadget Trends: cum arată noul ceas smart LG Watch Urbane? FOTO
LG Electronics, unul dintre cei mai mari producători din industria tech la nivel mondial, va prezenta în cadrul târgului Mobile World Congress de la... Gadget Trends: cum arată noul ceas smart LG Watch Urbane? FOTO
LG_WATCH_URBANE3LG Electronics, unul dintre cei mai mari producători din industria tech la nivel mondial, va prezenta în cadrul târgului Mobile World Congress de la Barcelona (care va avea loc în perioada 2-5 martie 2015) cel mai nou gadget din potfoliul de dispozitive purtabile.

Odată cu Moto 360, se pare că jucătorii din tech au găsit formula câștigătoare pentru a atrage cât mai mulți clienți spre zona de smartwatch-uri (deși potrivit datelor companiilor de consultanță, anul trecut s-au vândut doar 720.000 de ceasuri smart).

Așa că cel mai nou proiect al LG merge pe linia ceasurilor clasice, cu carcasă din metal, LG Watch Urbane fiind un device de lux (dacă ne uităm cu atenție ceasul nu este cu nimic mai prejos decât cele mai cool accesorii ale caselor orologere elitiste) care funcționează pe baza sistemului de operare Android Wear. LG Watch Urbane reușește să combine stilul clasic cu cea mai nouă tehnologie a prezentului.

Nou gadget al LG este creat pe baza LG Watch R, modelul lansat în luna octombrie a anului trecut, însă specialiștii producătorului și-au dorit ca Urbane să fie un produs destinat unui segment high-end, ceasul smart fiind un accesoriu de fashion ideal. Cu toate acestea, LG a păstrat senzorul care măsoară ritmul cardiac și pulsul utilizatorilor în timpul exercițiilor fizice.

“Designul clasic al LG Watch Urbane și trăsăturile sale smart îl transformă în cel mai bun gadget pentru a completa liniile G Watch și G Watch R, destinate mai mult segmentului casual”, a declarant Juno Cho, președintele și CEO-ul LG Electronics Mobile Communications.

Potrivit acestuia, datele de lansare și detaliile legate de preț vor fi anunțate în curând în funcție de piețele pe care acest device își va face intrarea.

Key Specifications:

■ Chipset: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400

■Ÿ  Operating System: Android Wear™

■Ÿ  Display: 1.3-inch P-OLED Display (320 x 320, 245ppi)

■Ÿ  Size: 45.5 x 52.2 x 10.9mm

■Ÿ  Memory: 4GB eMMC/ 512MB LPDDR2

■Ÿ  Battery: 410mAh

■Ÿ  Sensors: 9-Axis (Gyro / Accelerometer / Compass) / Barometer /

PPG (Heart Rate Sensor)

Ÿ■ Colors: Gold / Silver

■Ÿ  Other: Dust and Water Resistant (IP67)

 

LG_WATCH_URBANE_LIFESTYLE_03

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.