Gadget Rumors: Apple ar putea lucra la propria mașină electrică Gadget Rumors: Apple ar putea lucra la propria mașină electrică
Wall Street Journal susține că numele de cod al proiectului Apple este “Titan”. Potrivit raportului WSJ, mașina electrică a companiei din Cupertino ar putea să... Gadget Rumors: Apple ar putea lucra la propria mașină electrică

Wall Street Journal susține că numele de cod al proiectului Apple este “Titan”. Potrivit raportului WSJ, mașina electrică a companiei din Cupertino ar putea să fie proiectată să semene cu un minivan.

Deși această informație nu a fost confirmată, încă, oficial, o serie de indicii transformă posibilele zvonuri … în adevăr. Iar cel mai important indiciu este faptul că Apple a anunțat recent că este gata să angajeze personal în industria auto.

În paralel, câțiva directori Apple au zburat până în Austria pentru a discuta o serie de aspecte cu producătorii de autoturisme high-end, potrivit WSJ. În raportul WSJ se mai arată că Apple a angajat deja câteva sute de oameni pentru un nou proiect.

Un alt indiciu este și faptul că, anul trecut, Apple a introdus un sistem software pentru producători auto numit CarPlay. Dacă proiectul se va realiza, decizia Apple ar duce compania în rândurile Google și Tesla Motors care pregătesc deja mașini electrice high-tech.

Mai multe detalii aici: http://www.worldtechtoday.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.