Brandul românesc Papucei lansează ”Metamorfoza”, noua colecție de primăvară-vară 2015. Designerii producătorului propun, pentru noul sezon, modele în nuanțe vii, imprimeuri florale și elemente...
Geanta Papucei, pret 514,8 leiBrandul românesc Papucei lansează ”Metamorfoza”, noua colecție de primăvară-vară 2015. Designerii producătorului propun, pentru noul sezon, modele în nuanțe vii, imprimeuri florale și elemente inspirate din natură.

Pentru că fiecare model Papucei este produs manual, în serii limitate, individualitatea fiecărei perechi de încălțăminte sau genți este prioritară. Astfel, sursele de inspirație sunt diverse și originale, pornind de la frumusețea naturii, opoziția masculin-feminin și până la reinterpretarea noțiunii de perfecțiune. Noua colecție include botine, ghete, pantofi, balerini, sandale, saboți, genți și poșete.

”Metamorfoza” cuprinde o paletă intensă de culori: galben, verde, roșu, turcoaz, albastru, bej, negru, maro, alb, navy, auriu, argintiu, kaki. Modelele de încălțăminte sunt comode și practice, indiferent dacă au talpă groasă, plată, ortopedică sau toc mediu.

Poșetele din noua colecție se potrivesc unui stil casual-chic și includ atât modele clasice, cât și genți de umăr sau cu baretă lungă, care reușesc să scoată din anonimat orice ținută.

Geanta Papucei, pret 631 de lei

”Metamorfoza” îmbină discret materialele ce alternează între piele naturală, materia primă de bază, și țesăturile textile. Imprimeurile florale pictate manual, animal printul, degradeul, preforațiile, decupajele, împletiturile, embosarea și presajul sunt tehnicile care personalizează modelele noii colecții de primăvară-vară 2015.

Modelele din colecție au fost prezentate la târgurile internaționale și europene la care Papucei a participat în acest sezon. Articolele din noile game au captat atenția vizitatorilor și s-au bucurat de succes la Berlin, Paris, San Francisco, Dusseldorf, Londra, Milano, Las Vegas, New York și Las Vegas.

Papucei este marcă înregistrată aparținând firmei furnizoare Angela International. Papucei este unul dintre primele magazine online de încălțăminte și genți din România. Brandul a fost lansat în toamna anului 2006 și este condus de către creatoarea și inginerul de fabrică Angela Vasiliu, care are o experiență de 20 de ani în acest domeniu. Principiile pe care se bazează Papucei sunt rafinamentul finisajelor, confortul, modele îndrăznețe, materiale inovatoare. Papucei este prezent în peste 300 de magazine din întreaga lume: Germania, Olanda, Anglia, Franța, Italia, Austria, Polonia, Suedia, Estonia, Spania, Belgia, SUA, Portugalia, China, Elveția, Croația, Irlanda, Rusia, Noua Zeelandă, Luxemburg, Israel, Japonia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.