Grupul media sud-african Naspers, care controlează la nivel local firma Allegro Online Services Romania SRL, administratorul site-ului de anunţuri www.olx.ro, platforma de anunțuri auto, Autovit.ro și...
tocmai-olxGrupul media sud-african Naspers, care controlează la nivel local firma Allegro Online Services Romania SRL, administratorul site-ului de anunţuri www.olx.ro, platforma de anunțuri auto, Autovit.ro și retailerul online www.emag.ro, ar fi achiziționat site-ul de anunțuri concurent al OLX, Tocmai.ro, scrie Ziarul Financiar.

Astfel, grupul norvegian Schibsted Media Group  va vinde către Naspers firma care deţine site-ul de anunţuri www.tocmai.ro (site-ul este deţinut de Sibmedia Interactive Sibiu, societate controlată în proporţie de 95% de Schibsted Classified Media), tranzacţie care va include şi subsidiara din Portugalia.

Mercador, OLX, … chix?

“Nu putem face comentarii referitoare la tranzacție în acest moment. Solicitările media trebuie trimise în afară pentru aprobare, însă putem spune că nu va fi emis un comunicat de presă care să anunțe această tranzacție”, au declarat pentru Gadget&Trends Magazine reprezentanții firmei de PR care se ocupă de contul OLX.ro. 

Trends: OLX.ro a înregistrat o creștere cu peste 40% a numărului vizitelor de pe mobil

Cele două platforme de anunțuri online s-au aflat permanent într-un “război” al ofertelor și beneficiilor acordate pentru ca fiecare dintre ele să atragă un număr tot mai mare de români care doresc să vândă și să cumpere produse și servicii. Așteptăm cu mare interes reacția oficialilor Naspers și sperăm să aflăm sub ce umbrelă vor funcționa aceste entități.  

tocmai.ro extinde perioada de valabilitate a serviciului „Livrare gratuită și verificare colet”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.