Trends Parenting: mărţişoare & dragoste by Coca. FOTO Trends Parenting: mărţişoare & dragoste by Coca. FOTO
Coca este o mămică care confecţionează mărţişoare din Fimo. Nimic ieşit din comun până acum. Dar cine a mai auzit de un mărţişor realizat... Trends Parenting: mărţişoare & dragoste by Coca. FOTO

Coca este o mămică care confecţionează mărţişoare din Fimo. Nimic ieşit din comun până acum. Dar cine a mai auzit de un mărţişor realizat după poza unui câine? Sau de unul care să reflecte profesia pe care o ai? Nu mai spun de o felie de tort, probabil este darul pe care eu însămi îl aştept la începutul lui martie.

Totul a început cu Pixi, o figurină realizată din pastă Fimo, care semăna cu un personaj din poveste.

“Au urmat apoi prietenele lui din pădure. Copiii mei îmi erau de mare ajutor; ei mi-au fost cei mai buni critici. Dacă uitam vreo aripioară, vreun moţ la o căciuliţă, o dungă sau o fundiţă de pe o haină, erau gata acolo sa îmi atragă atentia că omit detalii importante. Nu m-am oprit doar la figurine, am modelat, în timp, şi cadouri speciale pentru prieteni dragi: bomboniere, broşe, oglinjoare decorate sau mărţişoare!”, povesteşte Coca.

Zilele acestea, personajele de poveste îşi mai trag puţin sufletul, toată atenţia fiind centrată pe mărţişoare, vedetele sfârşitului de februarie. Bufniţe cu ceas, dulciuri care nu îngraşă sau Minioni simpatici, toate aşteaptă să primească de la Coca ingredientul secret: dragoastea!

Apoi pot ajunge în casele noastre să ne vestească o primăvară plină de iubire!

Unde se găsesc ele:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1447107545504930.1073741847.1405443063004712&type=3

sau

https://figurinefimobycoca.wordpress.com/category/martisoare/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.