Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii prezent in peste 85 de tari, lanseaza o noua tableta cu Windows– Prestigio MultiPad Visconte...

visconte quad 2Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii prezent in peste 85 de tari, lanseaza o noua tableta cu Windows– Prestigio MultiPad Visconte Quad.

Procesor rapid Quad-Core Intel Inside® CPU, sistem operare Windows 8.1 si Office 365 Personal preinstalat, acesta poate sa fie dispozitivul perfect pentru afaceri sau divertisment.

“Prestigio Visconte Quad este un dispozitiv high-end pentru oamenii activi. Compacta si usor de manuit, tableta Prestigio cu Windows este destinata oamenilor de afaceri sau studentilor. Indiferent daca vorbim despre navigare pe internet, networking sau prezentari, Visconte Quad este mereu un partener de incredere”, a declarat Marek Horyl, Chief Operational Officer, Prestigio EMEA.

Noul Visconte Quad are ecran IPS LCD capacitiv multitactil de 8 inci cu rezolutie de 1280×800 pixeli  pentru imagini incredibil de clare si de luminoase si raspuns rapid la comenzi. Desi subtire si compacta, noua tableta este puternica, rezistenta la caldura si flexibila datorita materialelor folosite.

Prestigio MultiPad Visconte Quad ofera performante remarcabile si este optimizata pentru Windows 8.1. Tableta este echipata cu cea mai noua varianta de procesor Quad Core Intel® de 1.83 GHz si 1 GB RAM.  Functioneaza timp indelungat cu o singura incarcare datorita bateriei puternice (4000 mAh), ceea ce inseamna peste 6 ore de redare video si 170 de ore in standby.

visconte quad 1Windows 8.1

Prestigio Visconte Quad dispune de sistemul de operare Windows 8.1 care include cele mai noi versiuni pentru aplicatiile:

Windows Store ofera peste 150 000 aplicatii pentru educatie si afaceri;
Live Tiles – aspect imbunatatit al ecranului;

Action Center – afisare activitati si notificari;
People Hub – contactele sunt sincronizate automat cu agenda si retelele sociale astfel incat sa puteti suna, scrie mesaje sau utiliza Skype cat mai usor si convenabil;

Senses – gestionare eficienta a utilizarii datelor mobile, spatiului de memorie si consumului bateriei;

Bing – pentru a gasi usor informatii online si a castiga premii cu programul Bing Rewards;

Skype – mesaje instant, apeluri de voce si video.

Office 365 Personal inclus in pachet are urmatoarele avantaje:

– are cele mai recente versiuni ale aplicatiilor Office si ofera servicii de cloud pentru a avea acces la informatiile importante oriunde si oricand;

– versiuni complete pentru Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher si Access. Lucrati rapid si eficient utilizand, dupa nevoi, o tastatura, stilou sau ecranul tactil;

–  1TB OneDrive storage gratuit pentru a avea acces la informatiile importante oriunde si oricand;

– 60 de minute lunare de convorbiri pe Skype;

– este valabil un an de la prima activare.

Conectivitate multipla

Noua tableta dispune de conectivitate multipla: Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0 Smart si Windows 8.1. Pentru usurinta in utilizare puteti conecta imprimanta, scanner sau alte accesorii. Are incorporate si 2 camere foto de 1.3MP respectiv 2.0MP pentru apeluri video si poze de calitate.

Prestigio MultiPad Visconte 3 este disponibila in magazinele de specialitate la pretul de 629 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.