Dragoş Cincă, unul din fondatorii retailerului de produse electrice şi electrocasnice Flamingo, va începe în acest an construcția primelor 40 de vile din cele...

Dragos_CincaDragoş Cincă, unul din fondatorii retailerului de produse electrice şi electrocasnice Flamingo, va începe în acest an construcția primelor 40 de vile din cele 1.000 de unităţi pe care vrea să le ridice în Corbeanca. Antreprenorul a declarat că proiectul poartă numele de Flamingo Park, iar zona se transformă într-un Beverly Hills-ul Bucureştiului.

Dragoș Cincă a cumpărat între 2001 şi 2003 un teren de 60 de hectare la Corbeancă pe care vrea să construiască în primă fază 150 de vile, din care cel puțin 40 în acest an. Omul de afaceri susține că va ridica în timp 1.000 de vile pe terenul respectiv.

“Vrem să ridicăm în acest an 40 de case, anul viitor 80, dar vă spun sincer că nu vom dezvolta speculativ, ci doar la cerere. În funcţie de evoluţia pieţei, noi vom continua dezvoltarea. Din cele 150 de case pe care vrem să le dezvoltăm în primă fază am pre-contractat deja 10%”, a explicat Cincă într-o conferință de presă.

Flamingo Park include atât locuinţe individuale, cât şi case grupate. Preţul e listă al unei vile individuale porneşte de la 65.000 de euro, pentru o suprafaţă de 124 de metri pătraţi construită, respectiv 3 camere şi 500 metri pătraţi de teren și ajunge la 79.000 de euro pentru o suprafață de 140 mp construită,  respectiv 4 camere şi 500 metri pătraţi de teren.

Înainte de Flamingo Park, Dragoș Cincă a finalizat în zonă ansamblurile Flamingo Garden 1 şi 2, totalizând 30 de vile.thimg_Harta-cartier_1600x750

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.