Începand din data de 11 februarie 2015, operatorul de transport aerian TAROM pune în vânzare bilete de avion cu prețuri ce încep de la...
dragoste valentine's dayÎncepand din data de 11 februarie 2015, operatorul de transport aerian TAROM pune în vânzare bilete de avion cu prețuri ce încep de la 99 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse.

Oferta lansată de compania TAROM este valabilă pe toate rutele directe operate de TAROM cu avioane proprii, între România şi orice destinaţie externă: între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena; între Iaşi şi Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino; între Sibiu şi Munchen; între Cluj – Napoca şi Viena.

Cei care plănuiesc să profite de această ofertă în acest weekend, când sărbătorim varianta americană a Zilei Îndrăgostiților, trebuie să aibă în vedere faptul că biletele TAROM sunt valabile pentru plecările efectuate în perioada 19-26 februarie 2015.

Perioada minimă de şedere la destinaţie este de 4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică iar perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul www.tarom.ro, site-ul mobil m.tarom.ro, de la agenţiile proprii TAROM şi agentii autorizati IATA.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.