Emblematica sacoșă albastră pentru cumpărături disponibilă în magazinele din întreaga lume ale retailerului suedez de mobilier și decorațiuni IKEA este pe cale să primească...
ikea3Emblematica sacoșă albastră pentru cumpărături disponibilă în magazinele din întreaga lume ale retailerului suedez de mobilier și decorațiuni IKEA este pe cale să primească un makeover.

Se numește FRAKTA și poate fi folosită atât în magazin, pentru colectarea tuturor lucrurilor (de dimensiuni mici și medii, nu vorbim despre articole de mobilier) pe care le găsim în portofoliul IKEA, dar poate fi și achiziționată pentru doar 2,99 lei. Este încăpătoare – are un volum de 71 de litri – și, de cele mai multe ori, este folosită pentru a transporta toate acele lucruri care sunt prea mari pentru a încăpea într-o sacoșă obișnuită.

Studiu: bucureștenii, mai matinali decât locuitorii altor capitale europene. Cum arată diminețile lor?

Este o reclamă ambulantă pentru IKEA și nu poate fi confundată cu nicio altă sacoșă a vreunui brand.

Însă, potrivit Fast Company, designerii unui studio din Copenhaga s-au hotărât să îi schimbe putin imaginea. Deși adoră funcționalitatea sacoșei, sunt de părere că materialul din care este realizată – plastic polipropilenic – și culoarea sa ar avea nevoie de o îmbunătățire pentru a transforma FRAKTA într-un accesoriu must-have.

Așa că au căutat resturi de materiale de la producătorul de textile Kvadrat și au creat o ediție limitată a produsului emblemă al IKEA. Limited Bag, așa cum este denumită acum, păstrează capacitatea sacoșei originale, însă vine însoțită de mânere din piele și în 2 variante de culoare: negru cu albastru, sau bleu cu bleumarin.

Albert, liliacul și IKEA: desenul unui băiețel din România, printre cele 10 din lume ce vor fi transformate în jucării

Potrivit designerilor săi, ediția limitată a FRAKTA va intra la vânzare până la finalul lunii februarie și va costa 125 de dolari, ea putând fi achiziționată de pe site-ul ce urmează a fi creat special pentru ea.

ikea2 ikea1 ikea

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.