Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) lansează o ofertă de nerefuzat pentru toţi utilizatorii de PlayStation®4 (PS4™): acces gratuit la multiplayer-ul online pentru PS4 din...

PS-PlusSony Computer Entertainment Europe (SCEE) lansează o ofertă de nerefuzat pentru toţi utilizatorii de PlayStation®4 (PS4™): acces gratuit la multiplayer-ul online pentru PS4 din cadrul PlayStation®Plus (PS Plus), pentru un weekend întreg, începând cu ora 08:00, vineri, 13 februarie, până la ora 08:00, luni, 16 februarie.

Această ofertă specială este disponibilă tuturor posesorilor de PS4, fără să fie nevoie să fie abonaţi PS Plus! În cadrul acestei promoţii limitate orice utilizator de PS4 poate să-şi măsoare forţele cu orice alt jucător de pe glob în cadrul unor jocuri deosebit de populare precum Destiny®, Far Cry 4®, Grand Theft Auto V™ sau EA SPORTS™ FIFA 15*.

Pe durata promoţiei, utilizatorii vor avea acces şi la Share Play. Astfel, jucătorii îşi pot invita prietenii să-i ajute cu jocul sau să-i provoace la o confruntare, chiar dacă prietenul respectiv nu deţine jocul.

Peste 10.9 milioane de jucători* beneficiază deja de valoarea adăugată a serviciului PS Plus, inclusiv de beneficiile exclusive ale multiplayer-ului online pe PS4.

Mai mult, abonaţii PS Plus pot descărca lunar câte două jocuri  PlayStation®4, PlayStation®3 şi PlayStation®Vita, cu care se pot juca gratuit pe toată durata abonamentului. Astfel, abonaţii beneficiază anual de cel puţin 24 de jocuri PS4!  Oferta recentă de jocuri PS Plus pentru PS4 a inclus Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition şi infamous: First Light.

Un alt beneficiu al abonaţiilor PS Plus este reprezentat de reduceri de preţ exclusive în cadrul PlayStation®Store şi posibilitatea de a stoca salvările de joc în cloud.  Abonamentul PS Plus poate fi achiziţionat pentru 31 de lei pe lună. Pentru a economisi,utilizatorii pot opta pentru abonament pe 3 luni la preţul de 67 lei sau abonament pe un an la preţul de 224 lei.

* Această ofertă permite accesul gratuit doar la funcţionalitatea de multiplayer online a consolei PS4, utilizatorii trebuie să deţină o copie a joculuipe care vor să-l joace online.
* Date adunate pe data de 2 ianuarie 2015. 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.