Softelligence, o companie românească specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business, controlată de frații Adrian și Teodor Blidăruș, a atins în...
Logo_SoftelligenceSoftelligence, o companie românească specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business, controlată de frații Adrian și Teodor Blidăruș, a atins în 2014 o cifră de afaceri de 1,5 milioane euro, în creștere cu 50% comparativ cu anul anterior.

Performanța s-a datorat unei strategii de dezvoltare ce a vizat extinderea portofoliului de clienți pe piața locală și pe piața internațională, diversificarea solutiilor din zona de business, cât și investițiile în dezvoltarea de proprietate intelectuală.

„Anul 2014 s-a dovedit un an al confirmărilor pentru Softelligence ca furnizor de servicii software de top, fiind marcat de reușite importante. Atingerea obiectivului de a încheia anul 2014 cu cifra de afaceri de 1,5 milioane euro se datorează, în primul rând, unei strategii mature de business care a avut la bază orientarea către jucători cu o capacitate mai mare de a investi în proiecte software complexe, pe piața locală și pe cea internațională, cât și diversificarea serviciilor software pentru a acoperi cât mai multe nevoi de business. Bilantul Softelligence pe 2014 este unul îmbucurător: ne-am extins platforma EBS prin preluarea Kazier, am lărgit portofoliul de clienți cu jucători importanți de pe piata bancara și am fost incluși în topul Deloitte al celor mai performante 50 de companii de tehnologie din Europa Centrală”, a declarat Teodor Blidăruș, Managing Partner Strategy  & Business Development Softelligence.

IT-ul românesc recunoscut în Europa: 7 companii locale în topul DeloitteTechnology Fast 500 EMEA

Pentru anul curent, compania estimează o cifră de afaceri de cel putin 2 milioane de euro, cu o creștere de peste 30% față de 2014, având în vedere ca direcții strategice abordarea agresivă a pieței internaționale, dar și recomercializarea soluțiilor de business dezvoltate pentru domeniile asigurări, banking, retail și distribuție.

Adrian Blidăruș &Teodor Blidăruș

Adrian Blidăruș & Teodor Blidăruș

De asemenea, în 2015 Softelligence va investi în continuare în dezvoltarea de proprietate intelectuală, urmând să lanseze o noua versiune a platformei Softelligence EBS 2015, cu funcționalități extinse în zona de Document Management, Business Process Management și Business Intelligence. Din punct de vedere tehnologic, Softelligence va ramane în continuare promotorul tehnologiilor inovatoare Cloud Computing și Big Data, deoarece previzioneaza ca în anii următori, piața locală se va confrunta cu un volum masiv de date, care va fi dificil de prelucrat cu ajutorul bazelor de date și a tehnicilor software tradiționale.

Trends: Softelligence preia dezvoltarea și distribuția soluției Kazier

 Compania va continua în 2015 investitia în oameni și procese. Echipa Softelligence este formata in prezent din 60 de angajati, insa conform strategiei de dezvoltare pentru 2015, aceasta va înregistra o creștere de 30% în noul an.

„2014 a fost un an cu rezultate excelente care ne-a dat încredere printr-o creștere organică, bazată pe strategiile și investiția noastră în tehnologie și mai ales, în oameni. Ne-am asumat obiective îndrăznețe în contextul unui ritm foarte alert de evoluție a tehnologiei și a pieței și le-am atins prin talent, inovație și munca de echipă. Succesul anului 2014 a fost susținut de o echipă de experti tehnici si de business , alături de oameni de vânzări valoroși, cu experiență relevantă și competențe certificate, pregatiți pentru orice provocare tehnică a pieței“, a declarat Adrian Blidăruș, Managing Partner Technical & Operations Softelligence.

Frații Blidăruș duc Softelligence printre cele mai performante companii de software din Europa Centrală

Softelligence, companie de top de pe piața IT&C din România, oferă servicii software de business care combină tehnologiile de ultima oră cu orientarea autentică spre client. Incă de la începuturile sale în 2006, Softelligence s-a remarcat ca „provider of choice” de servicii software și soluții de business integrate pentru companii de renume mondial, cum ar fi Allianz, Honeywell, Capgemini, Genpact sau ING Bank. În 2014, Softelligence a fost nominalizată de către Deloitte între primele 50 de companii de tehnologie din Europa Centrală cu cu cea mai rapidă creștere din ultimii ani. Compania s-a evidențiat și prin dezvoltarea și comercializarea de produse software proprietate intelectuală ca Softelligence EBS, menite să ajute clienții în tranziția de la o afacere tradițională la e-business, asigurând creșterea și profitabilitatea acesteia. Totodată, Softelligence este primul și cel mai important partener Microsoft Azure în România, cu peste 1 milion de utilizatori finali deserviți din cloud.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.