Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! începe pe 16 februarie, ora 20:30, numai la PRO TV! 12 vedete vor fi puse în situații pe...

Bobonete, Oana Tache si CabralShow-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! începe pe 16 februarie, ora 20:30, numai la PRO TV! 12 vedete vor fi puse în situații pe care nu și le-au imaginat vreodată și vor trece prin experiențe neașteptate și extreme în jungla africană!

Timp de 21 de zile, cei 12 participanți vor fi complet izolați de orice înseamnă rutina zilnică, confort, știri, internet sau orice altă activitate cu care erau obișnuiți în țară. Singurele persoane pe care le vor vedea zilnic, cu excepția colegilor din tabără, vor fi Bobonete și Cabral, gazdele emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Cei doi au ajuns de câteva zile în Africa de Sud și s-au obișnuit deja cu vremea călduroasă și mâncarea specific africană.

“Am călătorit 26 de ore, pentru că nu-i ușor să ajungi în Mpumalanga sau Țara unde soarele răsare, dar în limba lor de aici. Am recuperat zilele astea și suntem ca arcurile în tensiune. Am văzut elefanții și am vrut să fac și poze, doar că am lăsat geamul deschis la camera de hotel și ieri mi-a furat maimuța aparatul! L-am pus pe Cabral să dea niște telefoane, ca na el e ca acasă, dar se pare că niciun african nu mai e crescut în Berceni, deci…nu s-a rezolvat. Colac peste pupăză, indiferent ce-o-nsemna asta, suntem pregătiți să înceapă jungla! Muhahaha”, spune Bobonete despre peripețiile din Africa de Sud.

Bobonete si CabralCabral vorbește despre impactul pe care o să-l aibă show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! asupra concurenților: “Show-ul acesta de televiziune îi va separa pe cei falși de cei adevărați, va scoate în față adevăratele caractere și va arăta adevărul despre oameni. Pentru că, desigur, pentru cei de acasă este un show de televiziune… dar pentru cei 12 concurenți vor fi 21 de zile de adevărat chin.

Mă consider un om puternic, dar văzând planurile echipei pentru astea trei săptămâni… mă gândesc serios că sunt șanse multe să nu fi făcut față. Sigur, pentru noi – pentru mine și pentru Bobo e ușor aici, noi stăm la hotel, cu condiții bune, păpică, apă caldă și aer condiționat.

Eu sper să fie cât se poate de puternici, le țin pumnii cât pot eu de strâns, pentru că vor trece prin cele mai grele 21 de zile din viața lor. Noi suntem aici de câteva zile și ne-au îngrozit lighioanele ce există pe aici – au un păianjen cât o minge de fotbal și care are mușcătura asemănătoare cu a unui câine!!! Plus șerpi, bărzăuni de toate felurile și de toate taliile, și toate târâtoarele Pământului!

Nu mai zic de celelalte… concurenții vor suporta foamea în condiții de muncă fizică epuizantă și provocări zilnice extrem de dificile! Mai pune temperaturile demente și umezeala care pur-și-simplu te sufocă și… ai iadul pe pământ!

Sper să fie destul de puternici și să treacă prin asta cât mai bine. Sau, dacă nu… să strige tare Sunt celebru, scoate-mă de-aici!”, povestește Cabral despre experiența de câteva zile în jungla africană.

Cea care i-a întâmpinat pe Cabral și Bobonete la aeroport a fost Oana Tache. Ajunsă cu câteva zile înainte în Africa, le-a putut face un mic rezumat, le-a vorbit despre climă, animale și mâncare.

„Până au ajuns Cabral și Bobonete în Africa, eu am pregătit terenul! Am învățat africana pentru ei, m-am “lăsat” mușcată de prima insectă, am făcut o excursie-n junglă, am aranjat primirea lor la hotel și am luat pulsul locației si al localnicilor. E frumoasă Africa! Și m-am bucurat mult că băieții au aterizat, în sfârșit, în locul în care Mandela a făcut istorie! Un lucru mi-a fost foarte clar când i-am văzut pe pământul roșiatic al Africii și-o să vedeți că îmi veți da dreptate: Cabral și Bobonete vor fi spaima junglei! Cât despre mine, habar n-au ei ce surprize le-am pregătit aici!”, spune Oana.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.