Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, iar cei care nu s-au decis încă asupra cadoului potrivit cu care să-și surprindă jumătatea mai bună...
OLX_ValentineZiua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, iar cei care nu s-au decis încă asupra cadoului potrivit cu care să-și surprindă jumătatea mai bună pot arunca un ochi și pe oferta site-ului de vânzări OLX.ro.

Îndrăgostiții ce vor să își facă declarații de dragoste în fiecare zi, nu doar cu ocazia zilei de 14 februarie, găsesc pe OLX.ro cutii cadou cu mesaje inspirate, de exemplu, cum poți să spui te iubesc în 60 de limbi diferite.

Colecționarii pot achiziționa statuete din bronz realizate special pentru această zi, talismane din colecția Pandora ofertate la prețuri promoționale sau o decorațiune tridimensională cu fluturi naturali. Cuplurile ce caută cadouri exclusiviste și de impact găsesc pe site-ul de anunțuri seturi de damă cu parfum Versace Crystal Noir, ceasuri Dolce & Gabbana sau cercei din argint cu pietre Swarovski.

Doamnele și domnișoarele ce se dovedesc a fi mai curajoase găsesc pe OLX.ro anunțuri de vânzare cu produse de lux din colecția Agent Provocateur, cărțile din trilogia “Fifty Shades of Grey” sau chiar bilete la avampremiera filmului de săptămâna aceasta.

De asemenea, cuplurile ce își doresc să călătorească cu ocazia sărbătorii de Valentine’s Day, dar care încă nu și-au planificat în detaliu plecarea, găsesc pe OLX.ro anunțuri pentru scurte excursii de două persoane în orașe europene precum Praga sau Roma. Mai mult, împătimiții sporturilor de iarnă găsesc de 14 februarie oferte pentru închirierea unei pensiuni întregi de pe Valea Prahovei.

Alături de tradiționalele buchete de flori și cutii de bomboane, îndrăgostiții pot oferi un mănunchi de baloane cu led cu o rezistență a bateriei de peste 15 ore sau un tablou realizat după o poză în doi. De asemenea, la acest pachet se pot adăuga căni sau pahare personalizate cu mesajul potrivit pentru fiecare cuplu.

În prezent, OLX.ro este cel mai mare site de anunțuri, numărând peste 3 milioane de oferte active. OLX.ro, fostul Mercador.ro, oferă o platformă gratuită, rapidă și foarte bine localizată celor care doresc să cumpere și să vândă produse și servicii, prin simpla postare a unui anunț online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.