Luna iubirii aduce o nouă colecție Sofiaman, dedicată sărbătorilor dragostei care se apropie. Roșul pasional, materialele naturale, fundițele și imprimeurile vesele sunt detaliile pe...

sofiamanLuna iubirii aduce o nouă colecție Sofiaman, dedicată sărbătorilor dragostei care se apropie. Roșul pasional, materialele naturale, fundițele și imprimeurile vesele sunt detaliile pe care designerii Sofiaman au mizat de data aceasta.

Noua gamă cuprinde modele de cămăși de noapte, pijamale, compleuri și halate pentru femei. Colecția special pregătită pentru Ziua Îndrăgostiților include produse imprimate cu simboluri ale iubirii, dar și mesaje specifice.

Materialele confortabile viu colorate se îmbină cu micile detalii (șnururi, desene și inscripții) într-o linie variată de îmbrăcăminte de casă și de noapte fabricată în România.

Totodată, doamnele și domnișoarele pot opta pentru articolele de lenjerie intimă LISCA, din gama Rachel, în nuanțe de roșu Burgundy. Sutienele elegante cu burete și aplicații de flori brodate, sunt discrete și în ton cu sărbătoarea iubirii.

Colecția „Valentine’s Day” și produsele LISCA se găsesc în magazinul online (www.magazinsofiaman.ro), în cele 8 magazine Sofiaman din întreaga țară și la cei peste 300 de distribuitori naționali.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.