Numărul turiștilor români care au ales anul trecut să își cumpere vacanțele de pe Paravion.ro a crescut cu 140% față de anul precedent, potrivit...
Remus Vi+čan, Paravion (1)

Remus Vișan, Managing Director Paravion.ro

Numărul turiștilor români care au ales anul trecut să își cumpere vacanțele de pe Paravion.ro a crescut cu 140% față de anul precedent, potrivit datelor raportate de tour-operatorul online, una dintre cele mai importante agenții de pe piața locală de profil.

În plus, cele mai bine vândute pachete de către de agenția de turism online în 2014 au fost cele cu destinația Antalya și Grecia.

Potrivit reprezentanților Paravion.ro, în 2014 operatorul online a raportat o creștere generală de 140% a turiștilor care au cumpărat vacanțe față de anul anterior, respectiv de 300% a celor care le-au achitat online, cu cardul.

Clienții Paravion.ro au opțiunea de a achita pachetele de vacanță atât online, cât și prin tranfer bancar sau cash, la punctele de lucru ale agenției. Evoluția înregistrată la nivel de plăți online s-a datorat atât îmbunătățirilor aduse secțiunii de vacanțe, cât și diversificării ofertelor disponibile online.

Citiți mai multe despre trendurile în travel în sectiunea specială.

„Cele mai bine vândute pachete în 2014 au fost cele cu destinația Antalya, însă un volum important l-au avut și biletele charter fără cazare spre Grecia. Per total, pachetele cu destinații de vacanțe în Europa au avut o pondere de 70% în business-ul Paravion.ro, cele în afara Europei circa o treime, în timp ce destinațiile interne au reprezentat doar 5% din cifra de afaceri raportată în 2014”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.ro.

În ceea ce privește numărul total al biletelor de avion vândute de agenție în 2014, acesta a crescut cu circa 86% față de anul precedent.

„Cel mai scump bilet individual a fost pentru destinația Maldive, și a costat 5.460 euro, iar cea mai scumpă rezervare de bilete de avion în 2014 a fost una pentru 4 persoane, cu destinația New York, la prețul de 9.600 euro”, afirmă oficialul Paravion.ro.

Principalele destinații cu zboruri rezervate de pe Paravion.ro au fost cele preferate tradițional pentru city break-uri în Europa: Viena, Paris, Munchen, Amsterdam, Londra, Istanbul, Barcelona, Roma, Lisabona și Praga. Destinațiile din afara Europei cu cele mai multe rezervări in 2014 au fost pentru New York, Bangkok, Tokyo, Cairo, Dubai și Tel Aviv.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.