O noua luna, o noua oportunitate de a ne celebra stilul. Iar luna asta este cu atat mai deosebita cu cat ne reaminteste de...

Stilul_lunii_februarie1O noua luna, o noua oportunitate de a ne celebra stilul. Iar luna asta este cu atat mai deosebita cu cat ne reaminteste de sentimentul nobil de iubire ce ne inunda sufletul. Insa luna februarie nu este doar luna indragostitilor, este luna in care cu totii ar trebui sa ne amintim de cei dragi noua, parinti, copii, prieteni, si sa le aratam recunostinta pe care le-o purtam.

In stilul cu care v-am obisnuit deja, Takko a pregatit si in aceasta luna noutati bine alese, pentru a se potrivi intocmai cu frumusetea acestei perioade.

Culoarea este cuvantul de ordine! Fie ca vorbim de pulovere usoare, jeansi sau accesorii, precum o bentita sau un colier, mizeaza pe nuante vii, care sa transmita starea ta de bine si sa anuleze monotonia pe care vremea inca neprietenoasa ti-o induce.

Si cum frigul nu se grabeste sa faca loc temperaturilor de vara, trenciurile si jachetele tip Parka iti tin de calda si iti asigura un look pe masura. Iar pentru ca vorbim de o luna deosebita, in care evenimentele speciale nu vor lipsi, poti alege o pereche de pantaloni scurti leather-look sau o rochie animal print. Pentru ca tu sa intorci toate privirile!

Stilul_lunii_februarie2 Stilul_lunii_februarie3 Stilul_lunii_februarie4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.