Așa cum ne-am obișnuit, creațiile Mathilde pun accent și în colecția de primăvară a acestui an pe feminitate. Detaliile brodate manual, croielile asimetrice, liniile...

MathildeAșa cum ne-am obișnuit, creațiile Mathilde pun accent și în colecția de primăvară a acestui an pe feminitate. Detaliile brodate manual, croielile asimetrice, liniile ce urmează forma corpului și combinațiile inedite de texturi, toate contribuie la ceea ce numim “Mathilde – stilul tău natural”.

Iar în ceea ce privește paleta coloristică, propunerile Mathilde pentru primăvara lui 2015 includ creații în note florale și nuanțe pastel, alături de negru, gri sau brun pentru eleganța desăvârșită.

Și pentru că primăvara este prin definiție anotimpul în care celebrăm feminitatea, pledoaria Mathilde pentru stilul care să pună în valoare acest atribut începe cu… tine! Provocarea Mathilde este să alegi între salopeta cu aer nonconformist și rochia cambrată cu imprimeuri și texturi combinate în mod surprinzător, fie ea de lungime medie (casual) sau lungă până în pământ (pentru ocazii speciale).

Așadar, pe tine ce te face să te simți cu adevărat femeie, un look romantic și clasic sau o variantă în care feminitatea devine cu atât mai vizibilă cu cât atitudinea potrivită însoțește un look cu note masculine?!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.