În luna februarie, Hornbach organizează o expoziţie specială pentru pasionaţii de grădinărit care se pregătesc în această perioadă de toaletarea copacilor, tăierea plantelor uscate...

Hornbach_gradina_1În luna februarie, Hornbach organizează o expoziţie specială pentru pasionaţii de grădinărit care se pregătesc în această perioadă de toaletarea copacilor, tăierea plantelor uscate şi pregătirea spaţiului pentru replantare.

„Am hotărât să organizăm acum această expoziţie deoarece aceasta este perioada propice în care se pun bazele şi se pregăteşte spaţiul pentru proiectele de pavare sau construire a unei terase, ce urmează a fi dezvoltate în urma curăţării grădinii de resturi vegetale şi plante care nu au supravieţuit iernii”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Hornbach pune la dispoziţia clienţilor un sortiment vast şi foarte bine structurat de unelte mici de mână. Săpăligele, scafele, scormonitoarele, dar şi lopeţile, cazmalele şi tocătoarele de resturi vegetale sunt doar câteva dintre accesoriile şi uneltele necesare pentru un proiect de grădină perfect.

Referitor la bugetul alocat pentru achiziţonarea unui set de produse necesar curăţeniei de primăvară în grădină, Directorul General al Hornbach România a menţionat că toate produsele sunt disponibile  atât  în  gama  Hobby, cât  şi  în gama profesională.

Hornbach_gradinaÎn ceea ce priveşte mobilierul pentru grădini, se observă o afinitate pentru stilul rustic în care se foloseşte mobilier din plastic, în special cel care imită lemnul sau ratanul datorită rezistenţei la intemperii şi capacitatea acestuia de a fi uşor curăţat. Persoanele care vor să adopte un stil mediteranean îşi îndreaptă atenţia către mobilierul metalic, precum cel din aluminiu.

Pentru construirea unui adevărat paradis în grădină, consilierii Hornbach recomandă magnolia, ploaia de stele (forsythia), liliacul, thuja, narcisele, dar şi zambilele şi panseluţele.

Mai mult, în cazul achiziţionării arbuştilor, tufelor, copacilor sau trandafirilor, clienţii Hornbach beneficiază şi de garanţia creşterii plantelor, acestea având o calitate ridicată. Astfel, în cazul reclamaţiilor îndreptăţite, banii sunt returnaţi sau clienţilor li se înlocuieşte produsul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.