La începutul acestui an, Ericsson Wallet Platform 3.0 a obținut certificarea pentru standardul de securitate PA-DSS (Payment Application Data Security Standard) al Consiliului de...

ericsson walletLa începutul acestui an, Ericsson Wallet Platform 3.0 a obținut certificarea pentru standardul de securitate PA-DSS (Payment Application Data Security Standard) al Consiliului de standarde de securitate PCI.

Certificarea validează faptul că o platformă de software financiar se conformează unora dintre cele mai dure standarde de securitate. Ericsson Wallet Platform le oferă instituțiilor financiare și operatorilor cel mai înalt nivel de siguranță pentru serviciile mobile de transfer de bani și simplifică certificarea ofertelor create pe baza unui card, reducând, în același timp, costurile asociate.

Jan Willekens, Information Security Manager Ericsson M-Commerce, a declarat: „Ericsson este lider mondial în servicii financiare mobile și, prin soluția Wallet Platform, le oferă clienților o soluție sigură, robustă și scalabilă ce reduce semnificativ riscul pierderilor financiare datorate fraudelor sau incidentelor de securitate. Ericsson Wallet Platform, singurul serviciu financiar mobil care a obținut certificarea PCI, oferă cel mai bogat set de caracteristici de securitate dintre toate produsele de servicii financiare mobile de pe piață.”

Standardele de securitate PCI protejează datelor deținătorilor de card și asigură directive pentru toți comercianții și organizațiile care stochează, procesează și transmit astfel de date. Ele includ cerințe clare pentru aplicațiile și dispozitivele utilizate în procesarea tranzacțiilor, precum și pentru modul în care este dezvoltat software-ul.

Ericsson este dedicat dezvoltării următoarei generații de servicii de comerț mobil, conectând bănci, operatori, organizații de transfer de bani și furnizori de împrumuturi și plăți. Contribuția companiei ajută la crearea unui ecosistem financiar mai flexibil, transparent și deschis care ajută toți jucătorii să lanseze mai ușor servicii financiare mobile pentru a mări incluziunea financiară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.