Începând de azi, 2 februarie, și până pe 15 februarie, operatorul de transport aerian Tarom pune la bătaie bilete de avion al căror preț...
taromÎncepând de azi, 2 februarie, și până pe 15 februarie, operatorul de transport aerian Tarom pune la bătaie bilete de avion al căror preț pornește de la 99 de euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse. Așa că dacă v-ați propus să vă surprindeți jumătatea cu un cadoul deosebit pentru Valentine’s Day, aruncați un ochi și pe site-ul transportatorului național.

Oferta lansată de Tarom este valabilă pe toate rutele directe operate de companie cu avioane proprii, între România şi orice  destinaţie externă: între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena; între Iaşi şi Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino, între Sibiu şi Munchen, între Cluj – Napoca şi Viena.

Travel trends: în această vară, Tarom ne va duce în al treilea cel mai mare oraș din Spania

Cu această ofertă, pasagerii pot călători  oricând, cu excepţia următoarelor perioade: 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. În cazul în care cel puţin un tronson de călătorie este într-unul dintre intervalele menţinonate, oferta nu se aplică.

“Dorim să fim alături de pasagerii noştri încă de la începutul acestui an şi de aceea lansăm oferte de nerefuzat. În perioada 02 – 15 februarie 2015 vom pune în vânzare bilete de avion la preţuri de la 99 euro, pentru o călătorie dus – întors, pentru toate destinaţiile noastre externe operate cu avioane proprii pe zboruri directe”.

Christian Heinzmann, director general Tarom

Preţul biletului include numeroase avantaje, precum mese calde şi băuturi la bord oferite gratuit, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit.

Travel trends: 5 evenimente pe care nu trebuie să le ratați în primăvară. FOTO

Călătorii care doresc să beneficieze de această ofertă a Tarom trebuie să ia în considerare faptul că locurile sunt limitate, dar și că perioada minimă de şedere la destinaţie este de 4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, perioada maximă de şedere la destinaţie fiind de 14 zile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.