La începutul lunii îndrăgostiţilor, Telekom Romania lansează campania „Cadouri serioase, nu clişee siropoase”, prin care îi invită pe toţi cei aflaţi în căutare de...

Cadouri_serioaseLa începutul lunii îndrăgostiţilor, Telekom Romania lansează campania „Cadouri serioase, nu clişee siropoase”, prin care îi invită pe toţi cei aflaţi în căutare de cadouri pentru perechea lor să iasă din tipare şi să ofere daruri care contează cu adevărat. Campania se desfăşoară exclusiv online, în perioada 2-24 februarie, pe telekom.ro.

Astfel, începând de astăzi, la achiziţionarea oricărui pachet care include un terminal și un serviciu Telekom Romania Mobile Communications de pe telekom.ro (abonament nou de telefonie mobilă sau prelungire de contract cu orice tip de plan tarifar), clienții vor primi și un voucher cadou în valoare de 300 de lei pentru cumpărături pe clickshop.ro.

Vizitatorii telekom.ro vor putea alege dintre peste 100 de telefoane inteligente, tablete şi alte produse incluse în oferta lunii februarie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.