Transportatorul aerian Tarom, una dintre cele mai importante companii de profil care operează pe piaţa din România, a lansat o ofertă pentru biletele de...
stockholmTransportatorul aerian Tarom, una dintre cele mai importante companii de profil care operează pe piaţa din România, a lansat o ofertă pentru biletele de avion către capitala Suediei.

Astfel, un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Stockholm poate fi achiziţionat cu un preţ ce porneşte de la 129 de euro, cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site.

Începând cu data de 2 iunie, Tarom va opera zboruri către capitala Suediei de 3 ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi duminică. Totodată, pentru biletele achiziţionate la acest tariff, compania asigură transportul gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 de kg (pe bagaj) la clasa economy, sau 3 bagaje pentru clasa business plus 10 kg pentru bagajul de mână.

Stockholm-ul este capitala și cel mai mare oraș din Suedia, fiind, de asemenea, orașul de reședință al șefului statului, regele Carol al XVI-lea Gustaf. Oraşul se află la confluenţa Lacului Malaren cu Marea Baltică iar clădirile, palatele, muzeele şi străzile din Stockholm sunt o imagine vie a celor peste 700 de ani de istorie.

Zborurile vor avea următorul program, afişat în ore locale:

Luni, miercuri, duminică:

08:40 Bucureşti – 10:30 Stockholm

11:15 Stockholm – 15:00 Bucureşti

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.